N NoiceRUSS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.321 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Şubat 2021 #1 E900 Pro için ayar yapmaya gerek var mı, arkadaşlar, merak ettim de? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
U un4given35 Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 93 8 Şubat 2021 #2 NoiceRUSS dedi: E900 Pro için ayar yapmaya gerek var mı, arkadaşlar, merak ettim de? Genişletmek için tıkla... Ayarı bilmiyorum da sizinde sağ tarafa hafif basınca çıt çıt ses çıkıyor mu kulağınızdayken.
NoiceRUSS dedi: E900 Pro için ayar yapmaya gerek var mı, arkadaşlar, merak ettim de? Genişletmek için tıkla... Ayarı bilmiyorum da sizinde sağ tarafa hafif basınca çıt çıt ses çıkıyor mu kulağınızdayken.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 8 Şubat 2021 #3 NoiceRUSS dedi: E900 Pro için ayar yapmaya gerek var mı, arkadaşlar, merak ettim de? Genişletmek için tıkla... Yazılımını kurmanız yararınıza olabilir, deneyin isterseniz. un4given35 dedi: Ayarı bilmiyorum da sizinde sağ tarafa hafif basınca çıt çıt ses çıkıyor mu kulağınızdayken? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir çıt çıt? İlk defa sizden duydum.
NoiceRUSS dedi: E900 Pro için ayar yapmaya gerek var mı, arkadaşlar, merak ettim de? Genişletmek için tıkla... Yazılımını kurmanız yararınıza olabilir, deneyin isterseniz. un4given35 dedi: Ayarı bilmiyorum da sizinde sağ tarafa hafif basınca çıt çıt ses çıkıyor mu kulağınızdayken? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir çıt çıt? İlk defa sizden duydum.
U un4given35 Decapat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 93 8 Şubat 2021 #4 Ali Pınar dedi: Yazılımını kurmanız yararınıza olabilir, deneyin isterseniz. Nasıl bir çıt çıt? İlk defa sizden duydum. Genişletmek için tıkla... Dokununca ses çıkıyor hocam işte sol tarafta o kadar çıkmıyor.
Ali Pınar dedi: Yazılımını kurmanız yararınıza olabilir, deneyin isterseniz. Nasıl bir çıt çıt? İlk defa sizden duydum. Genişletmek için tıkla... Dokununca ses çıkıyor hocam işte sol tarafta o kadar çıkmıyor.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 8 Şubat 2021 #5 un4given35 dedi: Dokununca ses çıkıyor hocam işte sol tarafta o kadar çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesinde bir problem yoksa sorun olacağını zannetmiyorum.
un4given35 dedi: Dokununca ses çıkıyor hocam işte sol tarafta o kadar çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Ses kalitesinde bir problem yoksa sorun olacağını zannetmiyorum.