EA 100-200 bin yapılır mı?

GeceMavisi99

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce 100-200 bin gelir mi? Netlerim.
TYT: 55-60
AYT: Sözel ve EA çözüyorum; edebiyat: 15-20 arası, tarih-1: 6-7 en az, coğrafya-1: En az 4, tarih-2: 6-7 en az, coğrafya-2: En az 9, felsefe: 7-8 en az, din: 5 en az.

AYT: Sözel ve EA çözüyorum; edebiyat: 15-20 arası, tarih-1: 6-7 en az, coğrafya-1: En az 4, tarih-2: 6-7 en az, coğrafya-2: En az 9, felsefe: 7-8 en az, din: 5 en az.

Gelebilir EA girecekseniz AYT matematikten te en azından bir 5-10 soru çok öne atar.

Sözel çözmenin EA sıralamasına katkısı var mı bilmediğimden soruyorum.

Matematik olmadan gelmesi çok zor. Edebiyat ve Sosyal kısmını fullersen anca gelir.

Sözel çözmenin EA sıralamasına katkısı var mı bilmediğimden soruyorum.

SOS-2 çözmenin EA sıralamasına katkısı yok.

OBP'si ne kadar onu söylememiş. Yüksek ise gelebilir

Olabilir. Hesapladım, OBP'yi 96 aldım ve biraz daha dediği netlerin üstüne toplam 6 net ekledim 180 bin geliyor yani biraz zor olacak.
Bu sene için iyimser konuşamıyorum zorlayabilirler.

Olabilir. Hesapladım, OBP'yi 96 aldım ve biraz daha dediği netlerin üstüne toplam 6 net ekledim 180 bin geliyor yani biraz zor olacak.
Bu sene için iyimser konuşamıyorum zorlayabilirler.
zorlayacaklarını pek düşünmüyorum. 70k-100k-500k arası hedefleyenler için pek değişen bir şey olmaz ama 1k-50k arası deneyecek olan insanlar için rekabet artar. geçen seneki gibi sınavın Orta-zor-ileri seviye den değil, Kolaydan-ortaya gitmesi sonra zora gitmesi lazım ki insanlar yapabilsin.

Geçen sene de Technopat Sosyal'de aynısı deniliyordu, zor geldi. Tahmin etmesi çok zor. ÖSYM'nin ne yapacağı belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…