HilmiBey Hectopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #21 1m yaptım, aile işlerinden dolayı inşaat istiyordum 1.5m falan gelmedi açıkta kaldım bende.
unsatisfied0 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 599 Çözümler 2 25 Ağustos 2025 #22 Sıralama çekilecekdi belliydi ama bu kadar beklemiyordum.
ZerveoN Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 584 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #23 unsatisfied0 dedi: Sıralama çekilecekdi belliydi ama bu kadar beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Ben de.
unsatisfied0 dedi: Sıralama çekilecekdi belliydi ama bu kadar beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Ben de.
weeha Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 771 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #24 HilmiBey dedi: 1M yaptım, aile işlerinden dolayı inşaat istiyordum 1.5m falan gelmedi açıkta kaldım bende. Genişletmek için tıkla... Hocam Twitter'da da mı paylaşmıştınız bu bilgiyi orada da aynı böyle birini görmüştüm siz misiniz o?
HilmiBey dedi: 1M yaptım, aile işlerinden dolayı inşaat istiyordum 1.5m falan gelmedi açıkta kaldım bende. Genişletmek için tıkla... Hocam Twitter'da da mı paylaşmıştınız bu bilgiyi orada da aynı böyle birini görmüştüm siz misiniz o?
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.784 Çözümler 13 25 Ağustos 2025 #25 Bilgisayar mühendisliği hep gerilemiş. Fakat ben sırlamamdan 30k düşük yer yazmama rağmen girememişim. Şansızlık yapacak bir şey yok.
Bilgisayar mühendisliği hep gerilemiş. Fakat ben sırlamamdan 30k düşük yer yazmama rağmen girememişim. Şansızlık yapacak bir şey yok.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #26 Syntax Error dedi: Bilgisayar mühendisliği hep gerilemiş. Fakat ben sırlamamdan 30k düşük yer yazmama rağmen girememişim. Şansızlık yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şanssızlık değil bu işte bir şeyler var gibi ama devletimiz biliyordur.
Syntax Error dedi: Bilgisayar mühendisliği hep gerilemiş. Fakat ben sırlamamdan 30k düşük yer yazmama rağmen girememişim. Şansızlık yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Şanssızlık değil bu işte bir şeyler var gibi ama devletimiz biliyordur.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.784 Çözümler 13 25 Ağustos 2025 #27 pilotds dedi: Şanssızlık değil bu işte bir şeyler var gibi ama devletimiz biliyordur. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım üniversite bayağı bir sıralama gerilemiş geçen sene aniden. O yüzden de olabilir.
pilotds dedi: Şanssızlık değil bu işte bir şeyler var gibi ama devletimiz biliyordur. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım üniversite bayağı bir sıralama gerilemiş geçen sene aniden. O yüzden de olabilir.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #28 Syntax Error dedi: Benim yazdığım üniversite bayağı bir sıralama gerilemiş geçen sene aniden. O yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir.
Syntax Error dedi: Benim yazdığım üniversite bayağı bir sıralama gerilemiş geçen sene aniden. O yüzden de olabilir. Genişletmek için tıkla... Her şey olabilir.
Syntax Error Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.784 Çözümler 13 25 Ağustos 2025 #29 pilotds dedi: Her şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Son giren kişi şansa girmiş desem o da değil. Girenlerin ortalama netlerinden az yüksek net yapmışım. Sıralama zaten son kişiye göre iyi. Bilgisayar mühendislikleri full gerilemişken bir tek bu üniversite mi ileri almış yani.
pilotds dedi: Her şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam. Son giren kişi şansa girmiş desem o da değil. Girenlerin ortalama netlerinden az yüksek net yapmışım. Sıralama zaten son kişiye göre iyi. Bilgisayar mühendislikleri full gerilemişken bir tek bu üniversite mi ileri almış yani.
F FındıkçıErdem Picopat Katılım 6 Ağustos 2025 Mesajlar 258 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri NVIDIA GeForce MX230, Intel Core i5-10210U, 8 GB RAM, 512 GB Depolama Alanı, 1366 x 768 Ekran. Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2025 #30 poyriho dedi: Evet Özel Üniversite. Bölüm Tarım ekonomisi. Çaresizlikten yazdım diyebilirim ama bakacağız artık. Bu ülkede ne okusan zarar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama Sinop'da 2 yıllık Otobüs Kaptanlığı okusanız daha yararlı olurdu.
poyriho dedi: Evet Özel Üniversite. Bölüm Tarım ekonomisi. Çaresizlikten yazdım diyebilirim ama bakacağız artık. Bu ülkede ne okusan zarar zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamayın ama Sinop'da 2 yıllık Otobüs Kaptanlığı okusanız daha yararlı olurdu.