EA 101k ile açıkta kaldım

1m yaptım, aile işlerinden dolayı inşaat istiyordum 1.5m falan gelmedi açıkta kaldım bende.

1M yaptım, aile işlerinden dolayı inşaat istiyordum 1.5m falan gelmedi açıkta kaldım bende.

Hocam Twitter'da da mı paylaşmıştınız bu bilgiyi orada da aynı böyle birini görmüştüm siz misiniz o?

Bilgisayar mühendisliği hep gerilemiş. Fakat ben sırlamamdan 30k düşük yer yazmama rağmen girememişim. Şansızlık yapacak bir şey yok.

Her şey olabilir.

Olabilir hocam. Son giren kişi şansa girmiş desem o da değil. Girenlerin ortalama netlerinden az yüksek net yapmışım. Sıralama zaten son kişiye göre iyi. Bilgisayar mühendislikleri full gerilemişken bir tek bu üniversite mi ileri almış yani.

Evet Özel Üniversite. Bölüm Tarım ekonomisi. Çaresizlikten yazdım diyebilirim ama bakacağız artık. Bu ülkede ne okusan zarar zaten.
Hocam yanlış anlamayın ama Sinop'da 2 yıllık Otobüs Kaptanlığı okusanız daha yararlı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…