EA 101k ile açıkta kaldım

Yine de canınızı sıkmayın hocam. Umarım güzel ve keyifli bir üniversite hayatınız olur.
İnşallah hocam ne diyeyim. 1 sene hazırlık okuyacağım burada bir sorun yok zaten ama bölüm belli ki baya kötü az çok anlayabiliyorum. En kötü salarım üniversiteyi bir yerlerde çalışırım ne diyeyim. Hiç öven falanda görmedim zaten bu bölümü şu YKS ye tekrar 1 sene kalmamak için böyle bir hata yaptım.

Keşke yapmasaydınız hocam 1 sene daha çalışın benim olmadı ek tercihlerde olmazsa yeniden çalışacağım.

Keşke yapmasaydınız hocam 1 sene daha çalışın benim olmadı ek tercihlerde olmazsa yeniden çalışacağım.
Yok hocam ya bu illetle uğraşamam ben. Çok belirsiz bir şey yani 2026 belki bu seneden daha bile kötü olabilir her anlamda. bu yüzden yapabileceğim başka bir şey yok

Geçmiş olsun hocam. EA 101K fena değil, temeliniz vardır muhtemelen. Yerinizde olsam eğer imkanınız el veriyorsa düşünmeden bir sene daha hazırlanırdım. İdealleri olması gereken bir insansınız çünkü.

Böyle olacağını sağır sultan bile duydu neredeyse. Çoğu bölümde kontenjan azaldı. Üstüne üstlük tıpa ilgi artınca, sıralamalar geri çekti. Ki en büyük hata geçen seneye göre tercih yapmak. 2024 de tercih yapan az olduğu için sıralamalar şişti 2023e göre. Bu sene de hem kontenjanın azalması hemde tercih yapanların artması ile tekrar düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…