pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #41 sanes dedi: Geçmiş olsun hocam. EA 101k fena değil, temeliniz vardır muhtemelen. Yerinizde olsam eğer imkanınız el veriyorsa düşünmeden bir sene daha hazırlanırdım. İdealleri olması gereken bir insansınız çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam temeli her şeyi bu sene yaptım adamakıllı çalıştım bakalım ek tercihlerde olmazsa çalışacağım gene.
sanes dedi: Geçmiş olsun hocam. EA 101k fena değil, temeliniz vardır muhtemelen. Yerinizde olsam eğer imkanınız el veriyorsa düşünmeden bir sene daha hazırlanırdım. İdealleri olması gereken bir insansınız çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam temeli her şeyi bu sene yaptım adamakıllı çalıştım bakalım ek tercihlerde olmazsa çalışacağım gene.
sanes Centipat Katılım 19 Haziran 2025 Mesajlar 2.914 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Molokini 31 Ağustos 2025 #42 pilotds dedi: Hocam temeli her şeyi bu sene yaptım adamakıllı çalıştım bakalım ek tercihlerde olmazsa çalışacağım gene. Genişletmek için tıkla... İnşallah olur hocam, olmazsa da mezuna kalmak mantıklı olur sizin için. Aldığınız rozetin hakkını bu sene olmazsa seneye verirsiniz inanıyorum
pilotds dedi: Hocam temeli her şeyi bu sene yaptım adamakıllı çalıştım bakalım ek tercihlerde olmazsa çalışacağım gene. Genişletmek için tıkla... İnşallah olur hocam, olmazsa da mezuna kalmak mantıklı olur sizin için. Aldığınız rozetin hakkını bu sene olmazsa seneye verirsiniz inanıyorum
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.518 Makaleler 1 Çözümler 12 9 Eylül 2025 #43 Hocam ek tercihleri ne yaptınız? Umarım yerleşmişsinizdir.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.029 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2025 #44 KiloZuluSierra dedi: Hocam ek tercihleri ne yaptınız? Umarım yerleşmişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Ek tercihler daha başlamadı hocam yapacağım onu da.
KiloZuluSierra dedi: Hocam ek tercihleri ne yaptınız? Umarım yerleşmişsinizdir. Genişletmek için tıkla... Ek tercihler daha başlamadı hocam yapacağım onu da.