neolduiste Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 19 14 Ağustos 2025 #1 Soru başlıktaki gibi eşit ağırlıkta sıralamanız 10 bin, sayısalınız 120 bin olsaydı hangisini ve hangi alanı seçerdiniz?
Soru başlıktaki gibi eşit ağırlıkta sıralamanız 10 bin, sayısalınız 120 bin olsaydı hangisini ve hangi alanı seçerdiniz?
monsantres Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 166 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #2 Ben EA 10 bin ile yerleşirdim. Ama bu soruyu gerçekten uygulamak için kendi adına sorduysan biraz geç kaldığını umarım biliyorsundur.
Ben EA 10 bin ile yerleşirdim. Ama bu soruyu gerçekten uygulamak için kendi adına sorduysan biraz geç kaldığını umarım biliyorsundur.
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 14 Ağustos 2025 #3 monsantres dedi: Ben EA 10 bin ile yerleşirdim. Ama bu soruyu gerçekten uygulamak için kendi adına sorduysan biraz geç kaldığını umarım biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... 13 yasinda kanka soran abisi tanidigi falandir muhtemelen.
monsantres dedi: Ben EA 10 bin ile yerleşirdim. Ama bu soruyu gerçekten uygulamak için kendi adına sorduysan biraz geç kaldığını umarım biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... 13 yasinda kanka soran abisi tanidigi falandir muhtemelen.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.689 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #4 Eşit ağırlık tercih ederdim İyi bir üniversitede YBS okurdum.
neolduiste Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 19 14 Ağustos 2025 #5 Y monsantres dedi: Ben EA 10 bin ile yerleşirdim. Ama bu soruyu gerçekten uygulamak için kendi adına sorduysan biraz geç kaldığını umarım biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... Yksye giren tanıdığım yok LGSden yeni çıktım, yks için sordum EA seçiceğimde
Y monsantres dedi: Ben EA 10 bin ile yerleşirdim. Ama bu soruyu gerçekten uygulamak için kendi adına sorduysan biraz geç kaldığını umarım biliyorsundur. Genişletmek için tıkla... Yksye giren tanıdığım yok LGSden yeni çıktım, yks için sordum EA seçiceğimde
Escobarr16 Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 688 Çözümler 3 Yer Chicago 14 Ağustos 2025 #6 neolduiste dedi: Y YKS'ye giren tanıdığım yok LGS'den yeni çıktım, YKS için sordum EA seçiceğimde Genişletmek için tıkla... Kardesim 120 k sayisal diye kendini niye sinirlandiriyorsun yolun basindasin 10 k sayisal hedefle.
neolduiste dedi: Y YKS'ye giren tanıdığım yok LGS'den yeni çıktım, YKS için sordum EA seçiceğimde Genişletmek için tıkla... Kardesim 120 k sayisal diye kendini niye sinirlandiriyorsun yolun basindasin 10 k sayisal hedefle.
Tuğra Akın Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.689 Makaleler 15 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 11400h Rtx 3060 6 Gb laptop Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #7 neolduiste dedi: Y YKS'ye giren tanıdığım yok LGS'den yeni çıktım, YKS için sordum EA seçiceğimde Genişletmek için tıkla... Reis sen çok kalmışsın rakiplerin ilk okulda TYT'yi bitirdi bile.
neolduiste dedi: Y YKS'ye giren tanıdığım yok LGS'den yeni çıktım, YKS için sordum EA seçiceğimde Genişletmek için tıkla... Reis sen çok kalmışsın rakiplerin ilk okulda TYT'yi bitirdi bile.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.572 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Ağustos 2025 #8 neolduiste dedi: Y Yksye giren tanıdığım yok LGSden yeni çıktım, yks için sordum EA seçiceğimde Genişletmek için tıkla... Oooo güzel kardeşim daha LGS yeni bitmiş ne bu acele. 9. ve 10. sınıfta tek hedefin iyi notlar olsun. 11 ve 12'de YKS'yi düşünmeye başlarsın. Ayrıca şimdiden hedef belirlemen güzel de EA 10K sayısal 120K olmadı gibi.
neolduiste dedi: Y Yksye giren tanıdığım yok LGSden yeni çıktım, yks için sordum EA seçiceğimde Genişletmek için tıkla... Oooo güzel kardeşim daha LGS yeni bitmiş ne bu acele. 9. ve 10. sınıfta tek hedefin iyi notlar olsun. 11 ve 12'de YKS'yi düşünmeye başlarsın. Ayrıca şimdiden hedef belirlemen güzel de EA 10K sayısal 120K olmadı gibi.