EA 20 bin sıralama ile işletme yazılır mı?

leviackrmn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle, ben 11'de sayısal bir öğrenciyken 12'de EA'ya geçtim hukuk istediğimden dolayı (sayısal derslerim iyiydi). Hocalarım filan geçme demesine rağmen geçtim. Ama zamanla kararsız kaldım, okuyacağım bölüm olsun meslek hayali olsun bu sene sınava girdim, EA 20K sayısal 190K yaptım, ne yapacağımı bilmiyorum mezuna kalsam hangi bölümden hazırlanacağımi da ya da bir hedef belirlemek konusunda kararsızım, belki yardımcı olacak biri olur diye yazıyorum bunları. Tavsiye bekliyorum.

20k'ya devlet hukuk gelir mi açıkçası kestiremiyorum bu sene sıralamalarda tırmanış yaşanabilir geçen sene de oldukça fazla sıçradı. Bunun dışında iyi bir ybs bölümü yazılabilir. İşletme iyi bir üniversite de olmak şartıyla yazılabilir. Keza yine iktisat da iyi bir ünçversitede yazılabilir. Ancak tavsiyem ybs ve hukuk yönünde karar ise size bağlı hocam iyi düşünün.

Hukuk istiyorsan yaz, kontenjanlar düştü ama ona rağmen 20k ya devlette bir yere girersin diye düşünüyorum veya %100 burslu bir vakıfta hukuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…