Dost sıfırım 2 sene meslek lisesi okudum şuan açık lisedeyim temelin yok yaniSınava çalışmadan girip anadan üryan bilgilerle yapsan yine EA 200k gelir hacı.
Paragrafa aban. TYT matematiği bitir. AYT matematikte 3-5 konu bitir. Biraz da TYT fen ayıkla.Dost sıfırım 2 sene meslek lisesi okudum şuan açık lisedeyim temelin yok yani
araya 3-5 dinden sosyalden felsefeden genel kültürle atarsın.Paragrafa aban. TYT matematiği bitir. AYT matematikte 3-5 konu bitir. Biraz da TYT fen ayıkla.
Bitti.
Ayt edebiyat tarih coğrafyayla beraber günde 2 saat çalışmayla kaç ay sürer çünkü ona gire çalışıcamParagrafa aban. TYT matematiği bitir. AYT matematikte 3-5 konu bitir. Biraz da TYT fen ayıkla.
Bitti.
araya 3-5 dinden sosyalden felsefeden genel kültürle atarsın.
Ben üçünü ufak tefek eksiklerle sınava 13 gün kala bitirmiştim. Oradan hesaplayabilirsin.Ayt edebiyat tarih coğrafyayla beraber günde 2 saat çalışmayla kaç ay sürer çünkü ona gire çalışıcam
dostum 5 mat yapsan diğerlerine umursamadan caalıssan ea 200k yaparsın emin olMerhabalar başlıkta yazdığım gibi hedefim 200K. Sorum şu: TYT Fen'i çalışmalı mıyım, son aylara mı bırakayım? Diğer sorum AYT matematik olmadan 200K gelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.