Hiç zor değil, çok daha iyisini yaparsın. Netlerin şu anlık fena değil, AYT'ye önem verirsen istediğinden çok daha iyi gelir. Ben bu sene 600 binden 177 bine çektim, aslında kaydırma yapmasaydım 100 bin civarı gelecekti. Benim matematik netim sınavda 5 idi, sosyale çok ağırlık verdim. Ama ne olur ne olmaz matematik çalış. Rehber hocasını da dinleme, bir şey bildikleri yok. Benim yakın arkadaşım eksi netlerden 20 üstü yaptı matematiği. Bıyıklı matematik, garanti kampını dinle, ilk seviyeler için. Sonra bıyıklı matematiğin TYT matematik konu anlatımlı video ders kitabını al, ilk 12 konuyu bitir, sonra fonksiyonları. Bunlara adamakıllı çalışıp AYT matematiğe giriş yap, diğer TYT mat konularını da AYT mat ile götür. Kimseyi dinleme, mümkünse rehberliğe de gitme. Sınava 200 gün civarı var, matematiğin içinden bile geçersin. Benden sana tavsiye, sakın mezun kafasına girme, önünde çok uzun bir zaman var, sınava az kaldıkça anlayacaksın şu an 6 ayın ne kadar önemli olduğunu. Hedefini her zaman için yüksek tut, 300 bin eşit ağırlıktan pek bir şey olmaz, özel de iyi bir bölüm düşünmüyorsan. Ben bu dediğim sıralamayı da son 4 ayda yaptım.