Bölüm nasıl hocam okunur mu?Gelme ihtimali var. Ama ihtimaller dahilinde konuşuyorum sıralama çıkıp iniyor her sene. Fakat bu sıralamada farklı illerde ybs tutabilir.
Hocam üniden üniye değişiyor. Bazı üniler işketme ağırlıklı bazıları ise yazılım ağırlıklı ders veriyorlar. Kendiniz araştırıp seçim yapmalısınız. Fakat bana göre yazılım ağırlıklıysa tercih etmenizi tavsiye ederim. İşletme ağırlıkysa düşünün sadece.Bölüm nasıl hocam okunur mu?
Özel gelir mi hocam %50 İstinye vs gibi.Gelme ihtimali var. Ama ihtimaller dahilinde konuşuyorum sıralama çıkıp iniyor her sene. Fakat bu sıralamada farklı illerde ybs tutabilir.
Yazılım bilişim sistemleri okumayı düşünüyorum. Bölüm nasıldır? Bartın Üniversitesi gelir mi? İkinci öğretim 325 bin ile kapatmış geçen yıl.
Bölüm nasıl bu arada?Öncelikle bölümün adı yönetim bilişim sistemleri, ikinci olarak da 316 bin ile kapatmış her sene daha da azalıyor bence girmeniz mümkün değil. Ama %50 istinye gelir.
Bölüm nasıl bu arada?
Ben bölüm derslerinden bahsediyordum egolu egolu konuşup yardımcı olmadığınız için de çok sağ olun gerçekten.320bin sıralama ile gireceğiniz üniversitede olay bölüme değil size bakar hele de konunun içinde yazılım varken.
Kankam ne egosu içinde yazılım olan bölümlerde olay sende biter.Sen çalışıp bir şeyler katarsan kendine bölümün hocanın derslerin önemi kalmaz.Ben bölüm derslerinden bahsediyordum egolu egolu konuşup yardımcı olmadığınız için de çok sağ olun gerçekten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.