Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 31 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar EA da 466k yaptım. Havacılık yönetimi gelir mi devlette? Ya da önerdiğiniz üniversite var mı?
Arkadaşlar EA da 466k yaptım. Havacılık yönetimi gelir mi devlette? Ya da önerdiğiniz üniversite var mı?
buraktoprakl Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer San Jose,California,United States 31 Temmuz 2023 #2 Süleyman Demirel,Erciyes,İskenderun Teknik,Tarsus yazabilirsiniz. buraktoprakl dedi: Süleyman Demirel,Erciyes,İskenderun Teknik,Tarsus yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aralarında en iyisi Erciyes sonra Süleyman Demirel'dir.
Süleyman Demirel,Erciyes,İskenderun Teknik,Tarsus yazabilirsiniz. buraktoprakl dedi: Süleyman Demirel,Erciyes,İskenderun Teknik,Tarsus yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aralarında en iyisi Erciyes sonra Süleyman Demirel'dir.
Manyah Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 568 Çözümler 2 31 Temmuz 2023 #3 Hocam Eskişehir ve Samsun gelmez mi?
Q quexemre Decapat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #4 Hocam bende havacılık yönetimi istiyorum eskişehirin gelme ihtimali 0 samsunun da zor gibi duruyor.
buraktoprakl Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 260 Çözümler 1 Yer San Jose,California,United States 1 Ağustos 2023 #5 Samsun ihtimali düşük bence Hocam.Eskişehirde de 2 üni var Anadolu Açıköğretim gelir ama Eskişehir Teknik 100k civarı kapatmış o imkansız.Selçuk ya da Samsun'la başlayabilirsiniz listeye.
Samsun ihtimali düşük bence Hocam.Eskişehirde de 2 üni var Anadolu Açıköğretim gelir ama Eskişehir Teknik 100k civarı kapatmış o imkansız.Selçuk ya da Samsun'la başlayabilirsiniz listeye.