EA 500k ile hangi bölüm gelir?

Hepsi aynı hocam hepsi. Hepsi mezun olunca üç aşağı beş yukarı aynı işi yapacağınız bölümler, Bu sıralama ile İİBF bölümü yazılmaz.
Çanakkale ve ya Balıkesir de okumayı planlıyorum direkt orda ki üniversiteler mi kötü?

Çanakkale ve ya Balıkesir de okumayı planlıyorum direkt orda ki üniversiteler mi kötü?

Hocam ben iyi üniversiteler derken ODTÜ-Boğaziçi gibi üniversiteleri kastediyorum. Hacettepe-YTÜ bile bu listeye dahil değilken Çanakkale, Balıkesir falan yanından bile geçemez.

Hocam ben iyi üniversiteler derken ODTÜ-Boğaziçi gibi üniversiteleri kastediyorum. Hacettepe-YTÜ bile bu listeye dahil değilken Çanakkale, Balıkesir falan yanından bile geçemez.
Evet. Onlar kadar iyi üniversiteler olmadığının farkındayım ama kaç tık altıdır sizce?

İşsiz kalmana sebep olacak kadar altı hocam. %50 burslu şekilde iyi vakıflarda gelmiyorsa yazmayın.
%50 vakıflar geliyor ama benim maddi durum gelmiyor. Vakıf Üniversitesinde %50'ye gideceğime akreditasyonu olan bir Marmara, Ege ve ya Akdeniz bölgesinde ki devlete gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…