EA Access Basic hesaba gelmedi

Katılım
27 Haziran 2017
Mesajlar
2.259
Makaleler
3
Çözümler
9
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
Az önce Origin PC uygulamasından Origin Access Basic aldım ve kredi kartımdan ücreti de alındı. Fakat Access hesabıma gelmedi. Bu durumu nasıl çözebilirim?

Üstelik Origin ilk denememde hata verdiği için 2. olarak bir daha denedim ve yine hata verdi. Ona rağmen 2'sinin de ücretini kesmişler banka hesabımdan. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yıl olmuş 2020 halen daha böyle sorunlarla boğuşuyoruz ya pes valla.
Olur da bu durum başkalarının başına gelirse diye konuyu güncel tutmayı düşünüyorum. Malum internette doğru düzgün pek bir bilgi yok. Şuana kadar yaptıklarıma gelirsek. Dün gece Şikayetvar üzerinden Ziraat Bankasına şikayetimi ilettim. Çünkü ben alışveriş yaparken telefonuma herhangi bir şifre gelmeden sadece kart numarası ve CVV kodu ile para çekildi. Bende böyle bir şeyin saçma olduğu hakkında şikayet yazdım. Sabah telefonuma kartımın bloke edildiği üzerine mesaj geldi. Müşteri hizmetlerini arayarak durumu sorduğumda 1-2 gün içinde bana dönüş yapacaklarını söylediler.

İşin EA kısmına gelirsek. Sistemde 2 adet EA Access aldığım fakat 2'sinin de başarısız olduğu gözüküyor. Halbuki Ziraat Müşteri Hizmetlerindeki kadın bana ödemenin karşı tarafa gittiğini söyledi. Ona rağmen nasıl başarısız ben anlamadım. EA'nın müşteri hizmetlerine gelirsek korana virüsü sebebiyle ulaşmak imkansıza yakın. En fazla uygulama üzerinden bildirim yolladım fakat ne dönüş var ne bir şey. Anlayacağınız EA'nın umurunda bile değil. Üstelik TR dil destekleri olmadığı içinde ayrı bir zahmet çekiyorum.

Neyse durumu elimden geldiğince buraya aktarmaya çalışacağım.
Siz siz olun Steam den vazgeçmeyin. Yemişim EA'sını Access'ini.😕
 
Son düzenleme:
İnan bende bilmiyorum nasıl halledeceğimi. UTC saat dilimine göre saat akşam 9 ile gece 12 arası müşteri hizmetleri açılıyormuş. Bakalım yapabilirsem birde EA yetkililerine anlatacağım durumu. Oradan sonuç çıkmazsa tek çare banka yetkililerin aramasını bekleyeceğim. Onlarda çözüm bulamazsa gitti 57 TL havaya.🙁
 
Halen daha çözemedim. Müşteri hizmetleri ile konuştum işleme alındığını ve 3-4 gün içinde iade olacağını söyledi ama halen daha iade olmadı. Bakalım en kısa sürede yeniden müşteri hizmetleri ile konuşacağım. Umarım bu sefer alabilirim fakat pek alabilecek gibi durmuyorum. Adamların umurunda değil. Bakalım hayırlısı artık.
 
Origin daha yeni 12 saatlik bir erişim sıkıntısından çıktı. Muhtemelen hala sıkıntılar devam ediyor. Biraz zaman tanıyın, Origin'in kendi destek bölümüyle iletişime geçin.
 
3 gün geçmesine rağmen hala provizyonda bekliyor ödeme, sizde çekti mi? Bu arada ben de Ziraat ile yapmıştım ödemeyi belki de sıkıntı oradadır.
 
3 gün geçmesine rağmen hala provizyonda bekliyor ödeme, sizde çekti mi? Bu arada ben de Ziraat ile yapmıştım ödemeyi belki de sıkıntı oradadır.
Bende Ziraat Genç Bank ile yaptım ödemeyi bende direk çekti parayı ama Access gelmedi.
Az önce tekrar müşteri hizmetleri ile konuştum ve imkanı yok ödemeyecekler. Adamlar sadece sisteme bakarak geri ödeme yapıyorlar. 2 saat dil döktüm ama nafile. Bir türlü sistemde sorun olduğunu anlatamadım. Anlayacağınız paramla rezil oldum. Siz siz olun sakın Origin platformu üzerinden alışveriş yapmayın.
Güncelleme: Dün öğlen saatlerinde Ziraat Bankasından "İtiraza konu olan X TL ödemeniz iade olmuştur" tarzında bir mesajla para iadem yapıldı. Yaklaşık 1 aylık uğraşlarım sonucunda nihayet paramı geri alabildim. Suçlu banka mıydı yoksa Origin mi inanın bende çözemedim ama tekrardan hatırlatmak amacıyla siz siz olun Origin den alışveriş yapmayın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı