EA alanında TYT fen nasıl halledilir?

mmklc

Centipat
Merhaba. TYT AYT sosyali bitirdim. Fene de başlayacağım ama önümde 2 seçenek var. Zeduva öğretmenlerinin garanti konular kampı var onu mu izlesem, yoksa dersin öne çıkan hocanın konu anlatımını mı izlemeliyim ( fizik: Altuğ güneş kimya: Görkem şahin biyoloji: Betül) zeduva öğretmenlerini tanımıyorum.

110 gün gibi kısa vakit varken garanti konuları tercih ederdim aklına yatmayanı başka bir hocadan tam izlersin

Apotemi fen özeti olabilir ayrıca AYT coğrafyayı nasıl hallettiniz acaba şu aralar orada çok sıkıştım AYT tarihi Soner ardıçtan başladım ama coğrafyayı bulamadım.

Apotemi fen özeti olabilir ayrıca AYT coğrafyayı nasıl hallettiniz acaba şu aralar orada çok sıkıştım AYT tarihi soner ardıçtan başladım ama coğrafyayı bulamadım.

Ck 6 günde dünya haritaları+Ck 7 günde TYT+Ck 12 günde AYT çalıştım

İstediğiniz sıralama kaç? Hedefiniz eşit ağırlıkta yüksek bir sıralama ise çoğu fen konusuna bakmanızı tavsiye ederim fakat orta düşük bir sıralama hedefliyorsanız daha önceki senelerde o dersten çok çıkan konulara bakıp çalışman daha iyi olur. İyi çalışmalar.

OBP kırık olduğundan dolayı 30-40K arası hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…