Çözüldü EA AntiCheat uygun olmayan bir yapılandırma tespit etti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mithrandiris

Yoctopat
Daha fazla  
En başından beri “anticheat uygun olmayan bir yapılandırma tespit etti" hatası alıyorum ben. Bilgisayarımdaki her şeyi silip sadece FIFA'yı yüklesem gene çözüm olmayacak sanki. Bu hatayı alan arkadaşlar var mı?

Arkadaşlar benim oyunum halen açılmıyor. Biraz daha uğraşacağım. Olmazsa iade etmem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, son 1 haftadır oyuna girilmiyor, FIFA ekranı geliyor tam girecekken Windows'a atıp hata veriyor kodu 117, anticheat hatası.
Karşılaşan var mı?

EA anticheat uygun olmayan bir yapılandırma tespit etti.
Lütfen herhangi bir hile veya kurcalama yazılımının etkin.
Olmadığından emin olun ve yeniden başlatın.

DISM++ adında bir program var onu indirdim disk temizleme programı yaptım açıldı.
Merhaba,
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bir çözüm bulabildiniz mi acaba? Çok fazla yöntem denedim fakat bir türlü sorunu çözemedim. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar internet üzerinde mevcut olan bütün yolları denedim fakat düzelmedi. Oyunu silip tekrar yükleyince düzeldi. Siz de bir deneyin isterseniz.

Son düzenleme:

Merhaba ben de her şeyi denedikten sonra son çare oyunu silip yükledim ancak hata düzelmedi. 1-2 gün önce değişik bir Torrent indirmiştim ve crack her zamankinden farklıydı. Acaba o yüzden mi oldu diye düşünüyorum ancak ona dair her şeyi de silmeme rağmen hata devam ediyor. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Ben hiçbir şey yüklemedim. Normal oynuyorsan bayramın 1. günü oynayamadım. O günden sonra hep aynı hatayı aldım çözümü bulamadım.

Merhaba, son 1 haftadır oyuna girilmiyor, FIFA ekranı geliyor tam girecekken Windows'a atıp hata veriyor kodu 117, anticheat hatası.
Karşılaşan var mı?

EA anticheat uygun olmayan bir yapılandırma tespit etti.
Lütfen herhangi bir hile veya kurcalama yazılımının etkin.
Olmadığından emin olun ve yeniden başlatın.

DISM++ adında bir program var onu indirdim disk temizleme programı yaptım açıldı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…