Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.002 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Merhaba İtemsatış'tan FC24 olan bir Steam hesabı aldım oyunu yükledim ve giriş yaparken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024
Merhaba İtemsatış'tan FC24 olan bir Steam hesabı aldım oyunu yükledim ve giriş yaparken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #2 Devren dedi: Merhaba İtemsatış'tan FC24 olan bir Steam hesabı aldım oyunu yükledim ve giriş yaparken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 2300265 Genişletmek için tıkla... Hesaba giren ilk siz misiniz? Artı 0 Eksi
Devren dedi: Merhaba İtemsatış'tan FC24 olan bir Steam hesabı aldım oyunu yükledim ve giriş yaparken bu hatayı alıyorum. Nasıl çözerim? Eki Görüntüle 2300265 Genişletmek için tıkla... Hesaba giren ilk siz misiniz?
KS KS Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.002 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 crqdles dedi: Hesaba giren ilk siz misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum şimdi de EA App'den indirmek istiyorum ama otomatik offline moda atıyor indiremiyorum, ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Hesaba giren ilk siz misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum şimdi de EA App'den indirmek istiyorum ama otomatik offline moda atıyor indiremiyorum, ne yapacağım?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #4 Devren dedi: Hocam bilmiyorum şimdi de EA App'den indirmek istiyorum ama otomatik offline moda atıyor indiremiyorum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Offline modda olmasının sebebi offline modda oynanması. Sizden başkaları oynuyor demek bu da hesapta. Artı 0 Eksi
Devren dedi: Hocam bilmiyorum şimdi de EA App'den indirmek istiyorum ama otomatik offline moda atıyor indiremiyorum, ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Offline modda olmasının sebebi offline modda oynanması. Sizden başkaları oynuyor demek bu da hesapta.
KS KS Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.002 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 crqdles dedi: Offline modda olmasının sebebi offline modda oynanması. Sizden başkaları oynuyor demek bu da hesapta. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğim offline modda iken? Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Offline modda olmasının sebebi offline modda oynanması. Sizden başkaları oynuyor demek bu da hesapta. Genişletmek için tıkla... Nasıl indireceğim offline modda iken?
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #6 Devren dedi: Nasıl indireceğim offline modda iken? Genişletmek için tıkla... EA Hesabına çık gir yapar mısınız? Artı 0 Eksi
Devren dedi: Nasıl indireceğim offline modda iken? Genişletmek için tıkla... EA Hesabına çık gir yapar mısınız?
KS KS Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.002 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #7 crqdles dedi: EA Hesabına çık gir yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.931 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #8 Devren dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Hesap online'da mı şu anda? Artı 0 Eksi
KS KS Devren Hectopat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 1.002 Çözümler 10 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #9 crqdles dedi: Hesap Online'da mı şu anda? Genişletmek için tıkla... Hayır ilk girdiğimde Online oluyor sonra kendi kendine offline atıor. Artı 0 Eksi
crqdles dedi: Hesap Online'da mı şu anda? Genişletmek için tıkla... Hayır ilk girdiğimde Online oluyor sonra kendi kendine offline atıor.