A Ajanefe310efe Picopat Katılım 28 Mart 2023 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Origin'e giriyorum ve EA App güncellemesi istiyor güncelleyince de Origin'i siliyor. YouTube'dan baktım yabancı videolar vardı olmadı bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2023
Origin'e giriyorum ve EA App güncellemesi istiyor güncelleyince de Origin'i siliyor. YouTube'dan baktım yabancı videolar vardı olmadı bilen var mı?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 13 Nisan 2023 #2 Ajanefe310efe dedi: güncelleyince de Origin'i siliyor. Genişletmek için tıkla... Origin artık EA App olarak değiştirildi. Özellikle yapmak istediğiniz bir şey mi var? YouTube'dan tam olarak ne videosuna baktınız da olmadı?
Ajanefe310efe dedi: güncelleyince de Origin'i siliyor. Genişletmek için tıkla... Origin artık EA App olarak değiştirildi. Özellikle yapmak istediğiniz bir şey mi var? YouTube'dan tam olarak ne videosuna baktınız da olmadı?