Hasan Efe Ekici Femtopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2024 #1 Resimdeki gibi takılı kalıyor ve Battlefield 1 orjinal olarak almama rağmen henüz açıp oynayamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım etsin?
Resimdeki gibi takılı kalıyor ve Battlefield 1 orjinal olarak almama rağmen henüz açıp oynayamadım. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardım etsin?
K Kevin27 Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 117 15 Mayıs 2024 #2 Uzun kurulum yapıyor olabilir. Bende de bu şekilde idi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
KS KS Hasan Efe Ekici Femtopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Kevin27 dedi: Uzun kurulum yapıyor olabilir. Bende de bu şekilde idi. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkürler Windows yanlış kurulmuş sanırsam formattan sonra indi. Artı 0 Eksi
Kevin27 dedi: Uzun kurulum yapıyor olabilir. Bende de bu şekilde idi. Genişletmek için tıkla... Tavsiyen için teşekkürler Windows yanlış kurulmuş sanırsam formattan sonra indi.