Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.607 Çözümler 42 30 Haziran 2024 #1 EA App "Some features have been disabled" hatası veriyor ve EA appe geri atıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2024
Çözüm Andy deufresne 26 Ocak 2025 General_Skywalker dedi: Aga bende şimdi oldu sorun yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna EA App güncelleyicisi yaz otomatik EA App'i güncelliyor ben sorunu böyle çözdüm.
General_Skywalker dedi: Aga bende şimdi oldu sorun yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna EA App güncelleyicisi yaz otomatik EA App'i güncelliyor ben sorunu böyle çözdüm.
KS KS Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.607 Çözümler 42 26 Ocak 2025 #11 General_Skywalker dedi: Reset falan atmam gerekyor mu? Direk bitti zaten 4 saniyede. Ama açılmıyor hala. Sanırım güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam EA App güncellenince açılmıştı sıkıntısız bft1 isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur Artı 0 Eksi
General_Skywalker dedi: Reset falan atmam gerekyor mu? Direk bitti zaten 4 saniyede. Ama açılmıyor hala. Sanırım güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Hocam EA App güncellenince açılmıştı sıkıntısız bft1 isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur
General_Skywalker Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #12 Andy deufresne dedi: Hocam EA App güncellenince açılmıştı sıkıntısız bft1 isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Açtım zatende cevap yok. Abi kafayi yersin ne kadar saçma bir şey. Artı 0 Eksi
Andy deufresne dedi: Hocam EA App güncellenince açılmıştı sıkıntısız bft1 isterseniz konu açın daha bilgili arkadaşlar yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Açtım zatende cevap yok. Abi kafayi yersin ne kadar saçma bir şey.
Messibabapro10 Femtopat Katılım 17 Şubat 2025 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #13 General_Skywalker dedi: Reset falan atmam gerekyor mu? Direk bitti zaten 4 saniyede. Ama açılmıyor hala. Sanırım güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi acaba bende hala olmuyorda bende sunucuya girerken bunu diyor ve sunucuya giremiyorum. Son düzenleme: 9 Mart 2025 Artı 0 Eksi
General_Skywalker dedi: Reset falan atmam gerekyor mu? Direk bitti zaten 4 saniyede. Ama açılmıyor hala. Sanırım güncel diyor. Genişletmek için tıkla... Çözebildinmi acaba bende hala olmuyorda bende sunucuya girerken bunu diyor ve sunucuya giremiyorum.