EA App "Some features have been disabled" hatası

tahaokumus

Decapat
Daha fazla  
FIFA 23'e girerken böyle bir sorun alıyorum. Bu sorun nasıl çözülür bilen varsa yazabilir mi?

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-29_201403703.png
    resim_2023-08-29_201403703.png
    765,5 KB · Görüntüleme: 666
FIFA 23'e girerken böyle bir sorun alıyorum. Bu sorun nasıl çözülür bilen varsa yazabilir mi?
Eğer EA Play gibi bir üyelik sistemi kullanıyorsanız, bunu da Steam veya GamePass gibi farklı bir platform aracılığı ile aldıysanız o uyarı o yüzden çıkıyor karşınıza.

Normal şartlarda o uyarıyı verse de oyuna girebilmeniz lazım yani. Çünkü o uyarı bir sorun değil. Ancak üyeliğinizi hangi platformdan aldıysanız oradan girmeniz gerek.

Eğer EA Play gibi bir üyelik sistemi kullanıyorsanız, bunu da Steam veya Game Pass gibi farklı bir platform aracılığı ile aldıysanız o uyarı o yüzden çıkıyor karşınıza.

Normal şartlarda o uyarıyı verse de oyuna girebilmeniz lazım yani. Çünkü o uyarı bir sorun değil. Ancak üyeliğinizi hangi platformdan aldıysanız oradan girmeniz gerek

Oyunu Steam'den aldım şu an girebilıyorum ama bazı zamanlar bu hatayı alıyorum. Birkaç saat girmeyince hata ortadan kalkıyor.

Aga bende aynı hatayı veriyor aylar geçti düzeltemedim. Siz çözdünüz mü?

Çözümü var mı delireceğim?

Eğer FIFA'yı oynarken extra harici bir program kullanıyorsanız(Cheat Engine vs. ben X360C kullanıyordum kolu bağlamak için) onu kapatın oyunu açtıktan sonra o uygulamayı açın ben böyle yaptığımda düzelmişti sizde düzelmezse veya harici bir uygulama kullanmıyorsanız PC'ye format atın. Sonra tekrar yükleyin FIFA'yı hata ortadan kalkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı