7 7799 Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #1 Sürekli fotoğraftaki hata çıkıyor. EA App yüklenmiyor ve oyun açılmıyor. Ne yapmam gerekir? Dosya Ekleri WhatsApp Image 2023-04-04 at 20.09.29.jpeg 60,9 KB · Görüntüleme: 296
6 624739 Megapat Katılım 29 Şubat 2016 Mesajlar 5.808 Makaleler 4 Çözümler 91 4 Nisan 2023 #2 Birçok kişi bu hatayı alıyormuş, Reddit'te bunla alakalı bir çözüm sunulmuş ve birkaç kişi de çözüme ulaşmış deneyin derim.
Birçok kişi bu hatayı alıyormuş, Reddit'te bunla alakalı bir çözüm sunulmuş ve birkaç kişi de çözüme ulaşmış deneyin derim.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.713 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 Mevcut uygulamayı silip buradan yükleyin Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com
Mevcut uygulamayı silip buradan yükleyin Download the EA app – Powering next generation of PC gaming - Electronic Arts Download the EA app to connect with friends and play the latest RPGs, shooters, Sports video games, and more. www.ea.com
7 7799 Femtopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #4 iki öneriyi de denedim fakat hiçbir şekilde sorun düzelmiyor.
X xeugma Megapat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #5 7799 dedi: iki öneriyi de denedim fakat hiçbir şekilde sorun düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Listeden programı seçin ve kaldırın. Sonrasında tekrar yükleyin düzelecektir
7799 dedi: iki öneriyi de denedim fakat hiçbir şekilde sorun düzelmiyor. Genişletmek için tıkla... Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Listeden programı seçin ve kaldırın. Sonrasında tekrar yükleyin düzelecektir
Thedrex00 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #6 xeugma dedi: Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Listeden programı seçin ve kaldırın. Sonrasında tekrar yükleyin düzelecektir Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı denedim olmadı
xeugma dedi: Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Listeden programı seçin ve kaldırın. Sonrasında tekrar yükleyin düzelecektir Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun vardı denedim olmadı