mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #1 Merhaba, bugün FC 25'i EA App üzerinden indirdim fakat açıldıktan bir süre sonra EA App'e geri atıyor. Repair yapmayı denedim ama olmadı.
Merhaba, bugün FC 25'i EA App üzerinden indirdim fakat açıldıktan bir süre sonra EA App'e geri atıyor. Repair yapmayı denedim ama olmadı.
Çözüm Inflect 22 Eylül 2024 Josue35 dedi: Hocam çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim başka sürücüye yeniden indirdim düzeldi hocam.
Josue35 dedi: Hocam çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim başka sürücüye yeniden indirdim düzeldi hocam.
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 20 Eylül 2024 #2 mstcf dedi: Merhaba, bugün FC 25'i EA App üzerinden indirdim fakat açıldıktan bir süre sonra EA App'e geri atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu Ea'dan mi aldınız yoksa steam veya epic gamesten mi? Artı 0 Eksi
mstcf dedi: Merhaba, bugün FC 25'i EA App üzerinden indirdim fakat açıldıktan bir süre sonra EA App'e geri atıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunu Ea'dan mi aldınız yoksa steam veya epic gamesten mi?
KS KS mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #3 Game Pass ile EA App üzerinden. Artı 0 Eksi
Inflect Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 111 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2024 #4 mstcf dedi: Game Pass ile EA App üzerinden. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var sanırım genel bir sorun. Artı 0 Eksi
mstcf dedi: Game Pass ile EA App üzerinden. Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var sanırım genel bir sorun.
S Space41 Yoctopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #5 mstcf dedi: Game Pass ile EA App üzerinden. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum ne yaparsam olmuyor. Çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
mstcf dedi: Game Pass ile EA App üzerinden. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu yaşıyorum ne yaparsam olmuyor. Çözdünüz mü?
Josue35 Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 103 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezi Teknisyeni- TTCBS 21 Eylül 2024 #6 Hocam çözdünüz mü? Artı 0 Eksi
Inflect Megapat Katılım 13 Mart 2017 Mesajlar 111 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #7 Josue35 dedi: Hocam çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim başka sürücüye yeniden indirdim düzeldi hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Josue35 dedi: Hocam çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Oyunu sildim başka sürücüye yeniden indirdim düzeldi hocam.
KS KS mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2024 #8 Arkadaşlar çözüm budur teşekkür ediyorum. Artı 0 Eksi
Josue35 Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 103 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Anestezi Teknisyeni- TTCBS 22 Eylül 2024 #9 Inflect dedi: Oyunu sildim başka sürücüye yeniden indirdim düzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu da denedim yine açılmadı. Artı 0 Eksi
Inflect dedi: Oyunu sildim başka sürücüye yeniden indirdim düzeldi hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ben onu da denedim yine açılmadı.
simsekzeka Hectopat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 21 22 Eylül 2024 #10 Josue35 dedi: Hocam ben onu da denedim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... Acaba çözebildiniz mi siz? Artı 0 Eksi
Josue35 dedi: Hocam ben onu da denedim yine açılmadı. Genişletmek için tıkla... Acaba çözebildiniz mi siz?