Çözüldü EA App yüklenirken hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Joseph_75

Hectopat
Yer
Kocaeli

Şöyle bir hata alıyorum delireceğim artık bu hata yüzünden. Origin kullanıyordum şimdi Origin kapanmış geri EA App yüklemem gerektiğini söylüyor. Yine aynı hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Origin kurulu mu? Kuruluysa Revo Uninstaller ile uygulamanın geride bıraktığı artıkları da kaldırabilir misiniz uygulamayla birlikte?
Hata aldıktan sonra yeniden başlatıp tekrar denediniz mi?
Bilgisayarınızda Vcredist tüm sürümleri kurulu mu? Değilse hepsi bir arada paket indirmek isterseniz buyrun.
Origin kurulu mu? Kuruluysa Revo Uninstaller ile uygulamanın geride bıraktığı artıkları da kaldırabilir misiniz uygulamayla birlikte?
Hata aldıktan sonra yeniden başlatıp tekrar denediniz mi?
Bilgisayarınızda Vcredist tüm sürümleri kurulu mu? Değilse hepsi bir arada paket indirmek isterseniz buyrun.

Çözüm

EA App setup yüklerken Origin'i kaldırıyor direkt dediğiniz eki indirip tekrar denerim.

Aykut reis teşekkürler o kadar video izledim çözüm okudum bir türlü düzelmedi attığınız VCRedist sürümlerini indirince açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim iyi oyunlar. Bu arada bir bu vcredist hepsi bir arada paketi, bir directx offline kurulum uygulaması (online versiyonu daha günceldir ancak bing eklentisi yüklemeye çalışır, tiki kaldırmanız gerekir) ve bir de DotnetFx 3.5 özelliği, Windows'ta olmazsa olmazlardan, her formattan sonra bunları yüklemek şart.
Not: Dotnetfx 3.5'i windows özellik ekle kısmından ekleyebilirsiniz veya Windows 10-11 format usb'niz bilgisayara takılı ise cmd'yi yönetici olarak çalıştırarak şu kodu yazarsanız kurabilirsiniz.
Kod:
dism /online /enable-feature /featurename:NetFX3 /All /Source:e:\sources\sxs /LimitAccess
" Source:e: " kısmındaki "e"yi, format usb'si hangi harfte takılıysa onunla değiştiriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…