NamelessLord Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #1 Merhaba ben Game Pass ile FIFA 23'ün deneme sürümünü oynuyordum ama şimdi Steam'den aldım peki oyunu Steam'a atabilir miyim?
Merhaba ben Game Pass ile FIFA 23'ün deneme sürümünü oynuyordum ama şimdi Steam'den aldım peki oyunu Steam'a atabilir miyim?
keisaku Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 167 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #2 Oyunu steam'e atmak derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Şayet ilerlemenizi aktarmaktan bahsediyorsanız, steam hesabınız ile Ea hesabınızı bağladığınızda ilerlemenizin aktarılması lazım.
Oyunu steam'e atmak derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Şayet ilerlemenizi aktarmaktan bahsediyorsanız, steam hesabınız ile Ea hesabınızı bağladığınızda ilerlemenizin aktarılması lazım.
lAlpsl Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 1.216 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #3 keisaku dedi: Oyunu steam'e atmak derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Şayet ilerlemenizi aktarmaktan bahsediyorsanız, steam hesabınız ile Ea hesabınızı bağladığınızda ilerlemenizin aktarılması lazım. Genişletmek için tıkla... Klasörden bahsediyor muhtemelen, tekrar indirmemek için.
keisaku dedi: Oyunu steam'e atmak derken neyi kastettiğinizi anlamadım. Şayet ilerlemenizi aktarmaktan bahsediyorsanız, steam hesabınız ile Ea hesabınızı bağladığınızda ilerlemenizin aktarılması lazım. Genişletmek için tıkla... Klasörden bahsediyor muhtemelen, tekrar indirmemek için.
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.570 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2023 #4 Steam'den aldığınız oyunu Steam'e atmak? Bir daha yazabilir misiniz?
NamelessLord Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #5 lAlpsl dedi: Klasörden bahsediyor muhtemelen, tekrar indirmemek için. Genişletmek için tıkla... aynen
lAlpsl dedi: Klasörden bahsediyor muhtemelen, tekrar indirmemek için. Genişletmek için tıkla... aynen
keisaku Hectopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 167 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2023 #6 NamelessLord dedi: aynen Genişletmek için tıkla... O zaman şunu bir deneyin. Steamden oyunu indirmeye başlayın ve biraz inince steami kapatın. Diğer klasörden bu klasöre dosyaları atın. Steam'i tekrar açın. Eğer dosyalar benzerse, tarayıp az bir boyut indirererek sorunu çözersiniz.
NamelessLord dedi: aynen Genişletmek için tıkla... O zaman şunu bir deneyin. Steamden oyunu indirmeye başlayın ve biraz inince steami kapatın. Diğer klasörden bu klasöre dosyaları atın. Steam'i tekrar açın. Eğer dosyalar benzerse, tarayıp az bir boyut indirererek sorunu çözersiniz.