EA App'e FC24 kol nasıl bağlanır?

Tolga Orçun

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben kolu bağlayabilmek için EA App uygulamasını Steam'e Steam dışı oyun olarak ekledim. Sonra kolu takıp EA App'i Steam'den açtığımda kol FC24'te çalışmadı ama YouTube'da herkeste çalışıyordu Steam girdisini mi kapatmam gerek ya da kol ayarlarından bir şeyler mi yapmam gerek bilmiyorum. Beni aydınlatabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Normal FC24'ü EA appten veya Steam'den çalıştır sonra kolu bilgisayara tak zaten çalışacaktır. Çalıştırmak için illa EA appi Steam'e eklemen gerekmiyor ki. Zaten FC24'ü açtığında otomatik olarak EA appte açılıyor.

Kanka oyun Steam'de değil EA App'te onu ben de biliyorum ve EA App'te kol desteği yok diye kol çalışmaz o yüzden steam'e bağlaman lazım

Kanka oyun Steam'de değil EA App'te onu ben de biliyorum ve EA App'te kol desteği yok diye kol çalışmaz o yüzden Steam'e bağlaman lazım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video işine yarayabilir.

Bu arada benzer şeyleri yaptığını söylemişsin fakat bazı yerleri atlamış olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…