A Argeci Zeptopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #1 PC için EA App uyumlu FC24'te çalışan gamepad arıyorum gamemaster aldım ancak çalışmıyor.
Shadewrox Kilopat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 410 22 Eylül 2023 #2 Direkt Xbox 9.nesil temiz 2.el bulabilirseniz Hiç başka bir şey bakmayın
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #3 Logitech F310 ya da F710 öneririm. F310'u ben kullanıyorum ve memnunum.
5 599998 Centipat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 63 22 Eylül 2023 #4 Bende gamepad arıyorum da elimde ps4 kolu var o pcye uymuyor galiba satıp logitech f710 alacağım
Shadewrox Kilopat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 410 22 Eylül 2023 #5 Logitech öneriyormiyorum ben çok sağlam ama çok konforsuz
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 22 Eylül 2023 #6 MSI Force GC30 V2 öneririm. 1 yıldır kullanıyorum gayet güzel. Şarj çok iyi gidiyor.
A Argeci Zeptopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #7 Shadewrox dedi: Direkt Xbox 9.nesil temiz 2.el bulabilirseniz Hiç başka bir şey bakmayın Genişletmek için tıkla... Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi ki Shadewrox dedi: Direkt Xbox 9.nesil temiz 2.el bulabilirseniz Hiç başka bir şey bakmayın Genişletmek için tıkla... Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi werutaasu99 dedi: MSI Force GC30 V2 öneririm. 1 yıldır kullanıyorum gayet güzel. Şarj çok iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... hocam bu uyumlumu Gentos dedi: Logitech F310 ya da F710 öneririm. F310'u ben kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Uyumlumu hocam kullanıyomusunuz fc 24 te
Shadewrox dedi: Direkt Xbox 9.nesil temiz 2.el bulabilirseniz Hiç başka bir şey bakmayın Genişletmek için tıkla... Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi ki Shadewrox dedi: Direkt Xbox 9.nesil temiz 2.el bulabilirseniz Hiç başka bir şey bakmayın Genişletmek için tıkla... Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi werutaasu99 dedi: MSI Force GC30 V2 öneririm. 1 yıldır kullanıyorum gayet güzel. Şarj çok iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... hocam bu uyumlumu Gentos dedi: Logitech F310 ya da F710 öneririm. F310'u ben kullanıyorum ve memnunum. Genişletmek için tıkla... Uyumlumu hocam kullanıyomusunuz fc 24 te
werutaasu99 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.176 22 Eylül 2023 #8 Argeci dedi: Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi ki Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi hocam bu uyumlumu Uyumlumu hocam kullanıyomusunuz fc 24 te Genişletmek için tıkla... Uyumlu tabii. Şuan oynuyorum hatta. EA FC 24.
Argeci dedi: Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi ki Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi hocam bu uyumlumu Uyumlumu hocam kullanıyomusunuz fc 24 te Genişletmek için tıkla... Uyumlu tabii. Şuan oynuyorum hatta. EA FC 24.
A Argeci Zeptopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #9 Shadewrox dedi: Logitech öneriyormiyorum ben çok sağlam ama çok konforsuz Genişletmek için tıkla... Bunu denemek lazım şimdi çalışmıyorsa sorun olur
Shadewrox dedi: Logitech öneriyormiyorum ben çok sağlam ama çok konforsuz Genişletmek için tıkla... Bunu denemek lazım şimdi çalışmıyorsa sorun olur
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #10 Argeci dedi: Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi ki Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi hocam bu uyumlumu Uyumlumu hocam kullanıyomusunuz fc 24 te Genişletmek için tıkla... EA FC 24 oynamıyorum ve bende yok fakat FIFA 22 ve FIFA 23'te sorunsuz çalışıyor. İkinci bir programa gerek kalmadan direkt algılıyor.
Argeci dedi: Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi ki Ustam ben joystick değil yön tuşlarıyla oynuyorum bu beni rahatsız etmezmi hocam bu uyumlumu Uyumlumu hocam kullanıyomusunuz fc 24 te Genişletmek için tıkla... EA FC 24 oynamıyorum ve bende yok fakat FIFA 22 ve FIFA 23'te sorunsuz çalışıyor. İkinci bir programa gerek kalmadan direkt algılıyor.