T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 19 Mart 2021 #1 Merhaba. EA desktop yüklenmiyor. Uygulama açılıyor ancak kurulum ekranı falan gelmiyor. Görev yöneticisi şöyle: Yönetici olarak çalıştırınca da değişen bir şey olmadı.
Merhaba. EA desktop yüklenmiyor. Uygulama açılıyor ancak kurulum ekranı falan gelmiyor. Görev yöneticisi şöyle: Yönetici olarak çalıştırınca da değişen bir şey olmadı.
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 19 Mart 2021 #2 hocam çözümünü benim bi başlığa yazmıştınız. çözebildiğinizi düşünüyorum.
0byte yok edici Decapat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 4 24 Ağustos 2021 #3 Aynısı bende de var çözümü nerede?
fatih Kesan Zeptopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #4 EA Desktop çalışmıyor yazılan çözümleri denedim ama olmadı.
titanss1 Decapat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #5 Aynı sorun 1 haftadır bende de var silip yükledim açıldı sonra güncelleme geldi. Güncelleyince bir daha açılmadı. Tekrar silip yüklemeyi denesem de düzelmedi. Forumdaki çözüm yöntemleri de sorunumu çözemedi.
Aynı sorun 1 haftadır bende de var silip yükledim açıldı sonra güncelleme geldi. Güncelleyince bir daha açılmadı. Tekrar silip yüklemeyi denesem de düzelmedi. Forumdaki çözüm yöntemleri de sorunumu çözemedi.