goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2021 #1 Merhaba yakın zamanda bilgisayarıma format attım ve tekrar EA Desktop'u indirirken ilk basta Xbox indirilmedi hatası aldım. Sonra EA ınsallter'da sıkıntı çıktı. Sonra Temp'e baktım Temp'in içindeki. Ba dosyası yoktu sizce yüklemek için ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Merhaba yakın zamanda bilgisayarıma format attım ve tekrar EA Desktop'u indirirken ilk basta Xbox indirilmedi hatası aldım. Sonra EA ınsallter'da sıkıntı çıktı. Sonra Temp'e baktım Temp'in içindeki. Ba dosyası yoktu sizce yüklemek için ne yapmalıyım?
Marco58 Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 213 15 Ekim 2021 #2 goktugtavuk54 dedi: Merhaba yakın zamanda bilgisayarıma format attım ve tekrar EA Desktop'u indirirken ilk basta Xbox indirilmedi hatası aldım. Eki Görüntüle 1189466 Sonra EA ınsallter'da sıkıntı çıktı. Eki Görüntüle 1189468 Sonra Temp'e baktım Temp'in içindeki. Ba dosyası yoktu sizce yüklemek için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ayanısı bende de var çözemedim gitti. Artı 0 Eksi
goktugtavuk54 dedi: Merhaba yakın zamanda bilgisayarıma format attım ve tekrar EA Desktop'u indirirken ilk basta Xbox indirilmedi hatası aldım. Eki Görüntüle 1189466 Sonra EA ınsallter'da sıkıntı çıktı. Eki Görüntüle 1189468 Sonra Temp'e baktım Temp'in içindeki. Ba dosyası yoktu sizce yüklemek için ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ayanısı bende de var çözemedim gitti.