Klasmace Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Xbox Game Pass satın aldım fakat EA Desktop indirilmiyor, indirmesini buldum açılmıyor, açılmasını da çözdüm maalesef onu da Xbox görmüyor. Hepsinin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, Xbox Game Pass satın aldım fakat EA Desktop indirilmiyor, indirmesini buldum açılmıyor, açılmasını da çözdüm maalesef onu da Xbox görmüyor. Hepsinin fotoğrafını aşağıya bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.727 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Mayıs 2021 #2 Kaldırıp yeniden indirmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Klasmace Zeptopat Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: Kaldırıp yeniden indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı. Artı 0 Eksi
körbiginar dedi: Kaldırıp yeniden indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim fakat olmadı.