IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 988 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 MSI linkinden indirdim diğer konuların hepsini denedim hiçbiri olmadı nasıl yapabilirim? Sadece It Takes Two indirmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2022
MSI linkinden indirdim diğer konuların hepsini denedim hiçbiri olmadı nasıl yapabilirim? Sadece It Takes Two indirmek istiyorum.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.048 Çözümler 15 14 Mart 2022 #2 Kaldırıp buradan EA app Open Beta kurabilir misin ? Bir de nasıl kurulmuyor tam olarak ? Artı 0 Eksi
KS KS IIMERTII Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 988 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #3 Tahao dedi: Kaldırıp buradan EA app Open Beta kurabilir misin ? Bir de nasıl kurulmuyor tam olarak ? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum kuruyorum açılmıyor. Xboxtan inmiyor bile. Artı 0 Eksi
Tahao dedi: Kaldırıp buradan EA app Open Beta kurabilir misin ? Bir de nasıl kurulmuyor tam olarak ? Genişletmek için tıkla... İndiriyorum kuruyorum açılmıyor. Xboxtan inmiyor bile.