Çözüldü EA Desktop oyunları açılırken 'things are taking a little longer than usual to load up' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yusuffdemircann

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1660 SUPER
Anakart
Gigabyte B450M
İşlemci
Ryzen 5 3500X
Ekran kartımın son güncellemesini (GTX 1660S 511.23) yaptıktan sonra EA Desktop'ta FIFA 21 açılmıyor. Play butonu yerinde 'loading' yazıyor. Eski sürücüyü de kurdum ama yine düzelmedi. Game Pass üzerinden diğer oyunlar açılırken sıkıntı yok ama FIFA açılmıyor.
Hata.

Dosya Ekleri

• EA 30.01.2022 19_28_23.png
    527,8 KB · Görüntüleme: 273
Çözüm
Öncelikle temp klasörüne geliyoruz. Ardından değişik isimli bir sürü klasör olacak. Onlardan en üsttekine girip içindeki bootstrapperapplicationdata adlı bir dosya olacak. Onu çalıştırın. Eadesktop. MSI" layoutonly="no" yazan satırın altında bir link olacak. O linki kopyalayıp tarayıcıda açın. EA desktop. MSI diye bir dosya inecek. Onu açıp programı kurun çalışacaktır. Eğer işe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Alıntıdır
Öncelikle temp klasörüne geliyoruz. Ardından değişik isimli bir sürü klasör olacak. Onlardan en üsttekine girip içindeki bootstrapperapplicationdata adlı bir dosya olacak. Onu çalıştırın. Eadesktop. MSI" layoutonly="no" yazan satırın altında bir link olacak. O linki kopyalayıp tarayıcıda açın. EA desktop. MSI diye bir dosya inecek. Onu açıp programı kurun çalışacaktır. Eğer işe yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
Alıntıdır

Çözüm
temp klasörü içerisinde 'bootstrapperapplicationdata ' adlı dosya yok.

Windows + r tuşlarına basın daha sonra temp yazın ve içerideki dosyaları silin ve %temp% yazın oradaki dosyaları da silin ve bilgisayarı yeniden başlatın daha sonra tekrar temp dosyasına girip üstte yazdığımı yapın.

Bunu yaptım ama olmadı yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…