kemal707 Decapat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #1 Giriş yapamıyorum, bu hatayı veriyor. kemal707 dedi: Giriş yapamıyorum, bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun düzeldi yaşayan olursa diye çözümü veriyorum. Tek yapmanız gereken silip yeniden başlatıp yükleyip yeniden başlatmak. Son düzenleme: 6 Temmuz 2021
Giriş yapamıyorum, bu hatayı veriyor. kemal707 dedi: Giriş yapamıyorum, bu hatayı veriyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar sorun düzeldi yaşayan olursa diye çözümü veriyorum. Tek yapmanız gereken silip yeniden başlatıp yükleyip yeniden başlatmak.
E EgeAslnn Centipat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2022 #2 kemal707 dedi: Giriş yapamıyorum, bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1096898 Arkadaşlar sorun düzeldi yaşayan olursa diye çözümü veriyorum. Tek yapmanız gereken silip yeniden başlatıp yükleyip yeniden başlatmak. Genişletmek için tıkla... Deniyorum fakat, hala düzelmedi. Artı 0 Eksi
kemal707 dedi: Giriş yapamıyorum, bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 1096898 Arkadaşlar sorun düzeldi yaşayan olursa diye çözümü veriyorum. Tek yapmanız gereken silip yeniden başlatıp yükleyip yeniden başlatmak. Genişletmek için tıkla... Deniyorum fakat, hala düzelmedi.
KaynTa Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 42 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukukçu 1 Ocak 2023 #3 Harbiden düzeldi. Battlefield 5'i açmaya çalışıyordum Steam'de ama bu hatayı veriyordu. Sildim oyuna tıkladım, kendi tekrar yükledi ve oyuna girdi. Artı 0 Eksi
Harbiden düzeldi. Battlefield 5'i açmaya çalışıyordum Steam'de ama bu hatayı veriyordu. Sildim oyuna tıkladım, kendi tekrar yükledi ve oyuna girdi.
efk12 Centipat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #4 Ne yaptıysam olmadı. Her şeyi denedim ama her şeyi. Artı 0 Eksi
X xeugma Megapat Katılım 3 Mayıs 2016 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #5 efk12 dedi: Ne yaptıysam olmadı. Her şeyi denedim ama her şeyi. Genişletmek için tıkla... Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Listeden programı seçin ve kaldırın. Sonrasında tekrar yükleyin düzelecektir Artı 0 Eksi
efk12 dedi: Ne yaptıysam olmadı. Her şeyi denedim ama her şeyi. Genişletmek için tıkla... Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Listeden programı seçin ve kaldırın. Sonrasında tekrar yükleyin düzelecektir
TheAsN Decapat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 4500 6-Core Processor 3.60 GHz RAM: 16,0 GB Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci be abi 21 Ocak 2024 #6 Beyler biraz geç oluyo fakat aşşağıdaki linkten ea app listeden seçin ve kaldırın sonra tekrar yükleyin düzelir. Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Beyler biraz geç oluyo fakat aşşağıdaki linkten ea app listeden seçin ve kaldırın sonra tekrar yükleyin düzelir. Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com
CaptainSynex Decapat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 56 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 29 Ocak 2025 #7 TheAsN dedi: Biraz geç oluyor fakat aşağıdaki linkten EA App listeden seçin ve kaldırın sonra tekrar yükleyin düzelir. Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Yine olmadı. Artı 0 Eksi
TheAsN dedi: Biraz geç oluyor fakat aşağıdaki linkten EA App listeden seçin ve kaldırın sonra tekrar yükleyin düzelir. Fix problems that block programs from being installed or removed - Microsoft Support The Program Install and Uninstall troubleshooter helps you automatically repair issues when you're blocked from installing or removing programs. support.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.