tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2023 #1 Hepinize merhaba. Geçen günlerde FIFA 23'ü açmaya çalıştığımda EA Anticheat hata vermişti. İnternette bazı dosyaları silin diyordu. Ben de sildim. Ama Anticheat sorununun üstüne bir de EA Desktop crash vermeye başladı. Nasıl çözebilirim? Dosya Ekleri ea.PNG 38 KB · Görüntüleme: 48
Hepinize merhaba. Geçen günlerde FIFA 23'ü açmaya çalıştığımda EA Anticheat hata vermişti. İnternette bazı dosyaları silin diyordu. Ben de sildim. Ama Anticheat sorununun üstüne bir de EA Desktop crash vermeye başladı. Nasıl çözebilirim?
Çözüm tahsns 19 Mart 2023 Recep Baltaş dedi: Temelden başlayalım: Kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 10 kere denemişimdir en az. Allah'ım çok şükür. Sorunu çözdüm tek yapmam gereken işaretli kısayolu yönetici olarak çalıştırmakmış. 2 gündür uğraşıyorum bir de ya.
Recep Baltaş dedi: Temelden başlayalım: Kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 10 kere denemişimdir en az. Allah'ım çok şükür. Sorunu çözdüm tek yapmam gereken işaretli kısayolu yönetici olarak çalıştırmakmış. 2 gündür uğraşıyorum bir de ya.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Mart 2023 #2 Temelden başlayalım: Kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS tahsns Hectopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #3 Recep Baltaş dedi: Temelden başlayalım: Kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 10 kere denemişimdir en az. Allah'ım çok şükür. Sorunu çözdüm tek yapmam gereken işaretli kısayolu yönetici olarak çalıştırmakmış. 2 gündür uğraşıyorum bir de ya. Dosya Ekleri ea.PNG 36,2 KB · Görüntüleme: 49 Artı 0 Eksi Çözüm
Recep Baltaş dedi: Temelden başlayalım: Kaldırıp yeniden kurmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 10 kere denemişimdir en az. Allah'ım çok şükür. Sorunu çözdüm tek yapmam gereken işaretli kısayolu yönetici olarak çalıştırmakmış. 2 gündür uğraşıyorum bir de ya.