ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #1 EA Desktop üzerinden sorunsuzca oyun oynuyordum dün knockout City indirdim ve başlatmak istediğimde bu hatayı alıyorum çözümü var mıdır? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-05-29 163750.png 281 KB · Görüntüleme: 1.147
EA Desktop üzerinden sorunsuzca oyun oynuyordum dün knockout City indirdim ve başlatmak istediğimde bu hatayı alıyorum çözümü var mıdır?
Çözüm ADumbledore 29 Mayıs 2021 Asdasgudas dedi: Hocam sol üstten "Help>App Recovery" adımlarını takip edip yeniden giriş yapar mısınız? Belki sorununuz çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü.
Asdasgudas dedi: Hocam sol üstten "Help>App Recovery" adımlarını takip edip yeniden giriş yapar mısınız? Belki sorununuz çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 29 Mayıs 2021 #2 Hocam sol üstten "Help>App Recovery" adımlarını takip edip yeniden giriş yapar mısınız? Belki sorununuz çözülebilir. Artı 1 Eksi
Hocam sol üstten "Help>App Recovery" adımlarını takip edip yeniden giriş yapar mısınız? Belki sorununuz çözülebilir.
KS KS ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #3 Asdasgudas dedi: Hocam sol üstten "Help>App Recovery" adımlarını takip edip yeniden giriş yapar mısınız? Belki sorununuz çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Asdasgudas dedi: Hocam sol üstten "Help>App Recovery" adımlarını takip edip yeniden giriş yapar mısınız? Belki sorununuz çözülebilir. Genişletmek için tıkla... Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü.
yusufirl Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 267 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #4 ADumbledore dedi: Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hatayı bende alıyorum dediklerinizi nasıl yapabilirim Artı 0 Eksi
ADumbledore dedi: Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam aynı hatayı bende alıyorum dediklerinizi nasıl yapabilirim
Hyrooa Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 233 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Ocak 2022 #5 ADumbledore dedi: Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yaptığını anlatabilir misin ? Artı 0 Eksi
ADumbledore dedi: Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam nasıl yaptığını anlatabilir misin ?
B burak delier Hectopat Katılım 30 Kasım 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #6 ADumbledore dedi: Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... knockout.exe nerede hocam. Artı 0 Eksi
ADumbledore dedi: Çok gariptir ama Windows Defender üzerinden EA Desktop exe ve knockout exeye dışlama izni verince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... knockout.exe nerede hocam.
S serifdemircan Femtopat Katılım 30 Temmuz 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #7 ADumbledore dedi: EA Desktop üzerinden sorunsuzca oyun oynuyordum dün knockout City indirdim ve başlatmak istediğimde bu hatayı alıyorum çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... çözebildiniz mi acaab aynı sorun bende de var Artı 0 Eksi
ADumbledore dedi: EA Desktop üzerinden sorunsuzca oyun oynuyordum dün knockout City indirdim ve başlatmak istediğimde bu hatayı alıyorum çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... çözebildiniz mi acaab aynı sorun bende de var
KS KS ADumbledore Kilopat Katılım 11 Ağustos 2016 Mesajlar 258 Çözümler 2 Yer Hogwarts Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 serifdemircan dedi: Çözebildiniz mi acaab aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Evet efendim çözdüm, buradaki makaleye gidip EA Desktop ve Knockout'u dışlamaya dahil edin. Artı 0 Eksi
serifdemircan dedi: Çözebildiniz mi acaab aynı sorun bende de var. Genişletmek için tıkla... Evet efendim çözdüm, buradaki makaleye gidip EA Desktop ve Knockout'u dışlamaya dahil edin.
A arfemreoz Femtopat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Kadın 30 Nisan 2024 #9 Söyleneni yaptım ancak hala aynı hatayı alıyorum yardımcı olabilecek var mı ? Artı 0 Eksi