Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar EA FC 24'te oyun tek kolumu görüyor fakat 2 kolu görmüyor. Neden acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
KS KS Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #11 barella dedi: Normalde program olmadan bu tarz kolları algılamıyor XOutput ile denemenizi tavsiye ederim nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Orada da sadece birini görüyor tıklamama rağmen calısmıyor. Artı 0 Eksi
barella dedi: Normalde program olmadan bu tarz kolları algılamıyor XOutput ile denemenizi tavsiye ederim nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız yardımcı olurum. Genişletmek için tıkla... Orada da sadece birini görüyor tıklamama rağmen calısmıyor.
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #12 Şaşırtıcı dedi: Orada da sadece birini görüyor tıklamama rağmen calısmıyor. Genişletmek için tıkla... X360CE ile sürücüsünü kurdunuz mu? Artı 0 Eksi
Şaşırtıcı dedi: Orada da sadece birini görüyor tıklamama rağmen calısmıyor. Genişletmek için tıkla... X360CE ile sürücüsünü kurdunuz mu?
KS KS Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #13 barella dedi: X360CE ile sürücüsünü kurdunuz mu? Genişletmek için tıkla... Hayır o ne. Artı 0 Eksi
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #14 Şaşırtıcı dedi: Hayır o ne. Genişletmek için tıkla... X360CE indirin sürücü kurun. Kurulmadiginda kol sorun çıkarıyor genelde. Bilmiyorsanız yardımcı olayım. Artı 0 Eksi
Şaşırtıcı dedi: Hayır o ne. Genişletmek için tıkla... X360CE indirin sürücü kurun. Kurulmadiginda kol sorun çıkarıyor genelde. Bilmiyorsanız yardımcı olayım.
KS KS Şaşırtıcı Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #15 barella dedi: X360CE indirin sürücü kurun. Kurulmadiginda kol sorun çıkarıyor genelde. Bilmiyorsanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Discord aallis ekler misin ayarliyamadım. Artı 0 Eksi
barella dedi: X360CE indirin sürücü kurun. Kurulmadiginda kol sorun çıkarıyor genelde. Bilmiyorsanız yardımcı olayım. Genişletmek için tıkla... Discord aallis ekler misin ayarliyamadım.
barella Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 396 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #16 Şaşırtıcı dedi: Discord aallis ekler misin ayarliyamadım. Genişletmek için tıkla... Ekledim kabul edersen yardımcı olmaya çalışırım. Artı 0 Eksi
Şaşırtıcı dedi: Discord aallis ekler misin ayarliyamadım. Genişletmek için tıkla... Ekledim kabul edersen yardımcı olmaya çalışırım.