EA FC 24 580₺'ye alınır mı?

McQuennn95

Hectopat
Arkadaşlar EA FC 24 şu an PS Store'da 2.9K'den 580TL'ye düşmüş. Ben şu an FIFA 23 oynuyorum. Oyuncu kariyeri acaba alınır mı? Oyuncu kariyeri oynamak için güzel midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır aslında iyi oyun 25 bekleyin derdim ama çok pahalı olur hocam 23 de fena değil.

Alınır aslında iyi oyun 25 bekleyin derdim ama çok pahalı olur hocam 23 de fena değil.
Bana kalırsa artık hepsi birbirinin aynısı olmaya başladı. Eski oyuna bir kaç değişik özellik ekleyip, cilalayıp piyasa sürüyorlar resmen.

Alınmasına alınır sunucular hemen kapanmıyor diye biliyorum 5 yıl açık kalıyordu sanırım ama FC25 alırım diyorsan bekle.

EA artık bu sektörün tekeli olduğu için yeni çıkardıkları oyun önceden çıkardıkları oyun ile aynı oluyor bence almayın FIFA 23'ten devam.

Hocam bilmiyorum 23 ve 24 oynadınız mı ama bence farklı oyunlar 24'ün grafikleri çok daha iyi ve oynanışıda aynı değil bir diğer konu 25 çıkacak evet ama bir oyuna o kadar para vermek istemiyorum yeni çıktığında malum 3-5k olur.

Hocam eğer 23'ten bezdiyseniz alınır ben 24'ü oynadım ve gayet beğendim.

İki oyunu oynadım ve deneyimledim. Grafiksel anlamda az çok değişiklik var ancak temel olarak bir değişiklik yok almak istiyorsanız alın ancak dediğim gibi bence bu fiyata değmez halihazırda FIFA 23 sahibisiniz yani bana ölü yatırım gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…