S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #1 Fotoğraftaki ekrana kadar geliyor ve kapanıyor sorunu nedir acaba? Dosya Ekleri 1722965801340.png 2,5 MB · Görüntüleme: 49
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 6 Ağustos 2024 #2 Dosyaları doğrulamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 SadeceZinzap dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... EA'nın kendi uygulamasından repair yaptım ama gene bir şey olmadı. Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Dosyaları doğrulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... EA'nın kendi uygulamasından repair yaptım ama gene bir şey olmadı.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 6 Ağustos 2024 #4 Shunox dedi: EA'nın kendi uygulamasından repair yaptım ama gene bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
Shunox dedi: EA'nın kendi uygulamasından repair yaptım ama gene bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin.
KS KS S Shunox Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #5 SadeceZinzap dedi: Silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an onu yapıyorum ekran kartı driverine güncelleme gelmişti ondan önce açmıştım gene aynısı olmuştu güncelledim gene aynı. SadeceZinzap dedi: Silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değişmedi halen aynı. Son düzenleme: 6 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
SadeceZinzap dedi: Silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Şu an onu yapıyorum ekran kartı driverine güncelleme gelmişti ondan önce açmıştım gene aynısı olmuştu güncelledim gene aynı. SadeceZinzap dedi: Silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey değişmedi halen aynı.