F FatherMountain Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Oyunu ilk açarken bu sekme çıkıyor. Buna evet dedikten sonra oyun açılmıyor, sonra oyunu alttan simgelerden kapatıyorum. Bu ekme çıkıyor. Tekrar Epic üzerinden açarken de. Bu sekme çıkıyor launch Game deyince oyun açılıyor. Bunun sebebi nedir?
Oyunu ilk açarken bu sekme çıkıyor. Buna evet dedikten sonra oyun açılmıyor, sonra oyunu alttan simgelerden kapatıyorum. Bu ekme çıkıyor. Tekrar Epic üzerinden açarken de. Bu sekme çıkıyor launch Game deyince oyun açılıyor. Bunun sebebi nedir?
RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #2 FatherMountain dedi: Eki Görüntüle 2292375 Oyunu ilk açarken bu sekme çıkıyor. Eki Görüntüle 2292378 Buna evet dedikten sonra oyun açılmıyor, sonra oyunu alttan simgelerden kapatıyorum. Eki Görüntüle 2292379 Bu ekme çıkıyor. Tekrar Epic üzerinden açarken de. Eki Görüntüle 2292381 Bu sekme çıkıyor launch Game deyince oyun açılıyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Pcdeki EA uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
FatherMountain dedi: Eki Görüntüle 2292375 Oyunu ilk açarken bu sekme çıkıyor. Eki Görüntüle 2292378 Buna evet dedikten sonra oyun açılmıyor, sonra oyunu alttan simgelerden kapatıyorum. Eki Görüntüle 2292379 Bu ekme çıkıyor. Tekrar Epic üzerinden açarken de. Eki Görüntüle 2292381 Bu sekme çıkıyor launch Game deyince oyun açılıyor. Bunun sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Pcdeki EA uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi?
KS KS F FatherMountain Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 RashYper dedi: Pcdeki EA uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... RashYper dedi: Pcdeki EA uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... epic i açmadan mı Artı 0 Eksi
RashYper dedi: Pcdeki EA uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... RashYper dedi: Pcdeki EA uygulamasını yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... epic i açmadan mı
RashYper Centipat Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 321 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 FatherMountain dedi: Epic'i açmadan mı? Genişletmek için tıkla... Evet açmadan yönetici olarak çalıştır öyle dene. Artı 0 Eksi
FatherMountain dedi: Epic'i açmadan mı? Genişletmek için tıkla... Evet açmadan yönetici olarak çalıştır öyle dene.
KS KS F FatherMountain Centipat Katılım 3 Haziran 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 RashYper dedi: Evet açmadan yönetici olarak çalıştır öyle dene. Genişletmek için tıkla... bu sefer de oyun kütüphanemde gözükmüyor Artı 0 Eksi
RashYper dedi: Evet açmadan yönetici olarak çalıştır öyle dene. Genişletmek için tıkla... bu sefer de oyun kütüphanemde gözükmüyor