Çözüldü EA FC 24 açılırken "we've noticed your Computer is currently offline" hatası almak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fifamaymunu69

Femtopat
Daha fazla  
EA FC 24'ü Epic Games EA Play üyeliğinden elde ettim, oyunu açmaya çalıştığımda 'we've noticed your Computer is currently offline. To activate your Game on this Computer using your EA account, you'll need to connect to the internet' hatası alıyorum, ancak FC 25'e erişim sağlayabiliyorum. Anti Cheat'i onarmayı denedim oyun dosyalarını doğruladım, çoğu şeyi yaptım asla olmuyor oyuna giremiyorum ne yapmam gerek?

Dosya Ekleri

• Screenshot 2022-01-19 122808.png
    Screenshot 2022-01-19 122808.png
    100,7 KB · Görüntüleme: 335
Belgelerim/FC24/setting klasörünü silip tekrar oyuna girer misin
Profili ve ayarları baştan oluştur

Not: Önlem amaçlı olarak setting klasörünün kopyasını başka bir yere yapıştırıp öyle deneyin.
Maalesef hiç bir şey değişmedi. Zaten oyun açılmıyor, problem orada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef hiç bir şey değişmedi. Zaten oyun açılmıyor, problem orada.

Biliyorum hocam oyunun açılması için ayarlarla ilgili sıkıntı varsa onu denemiş olduk. Demekki ayarlarla ilgili değil Windows&EA App uyumsuzluğu ile alakalı.
Windows ile ilgili olup olmadığını anlamak için DISM++ kullanmanı rica edeceğim.

Öncelikle buradan indir ve kur. Kurduktan sonra kısayol arama çünkü öyle bir şey çıkmayacak.
Windows çubuğundaki ara kısmına öncelikle DISM++ yaz ve yönetici olarak çalıştır. Hiç bir program önüne çıkmayacak arkada çalışıyor olacak.
Daha sonra Windows çubuğundaki ara kısmına CMD yazıp yönetici olarak çalıştır.

Kod:
DISM /Online /Cleanup-Image

yaz ve işlemin tamamlanmasını bekle.

Akabinde tekrar oyuna girmeyi dene.
Olmazsa bile Windows dosyalarını onarmış olursun bir şey kaybetmezsin.

Program açıldı derken hocam
duzeltim kiral. vindos virus. reset :)

ispayol ada reper
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
cozu vido

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı