EA FC 24 açılmıyor

x4n4x

Centipat
Daha fazla  
Hocam dün oyunu aldım bugün indirip oynama fırsatım oldu. İndirip açtığım zaman gayet güzel bir şekilde anticheati açıyor ama ondan sonra sebepsiz bir şekilde EA App'e geri atıyor. Çözemedim, eğer çözebilen varsa yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Repair yapın
2- Oyunun dosyasının bulunduğu klasör içerisinden installer klasörüne gelin, EA anti cheat installer’ı bulun ve açın. Repair butonuna tıkladıktan sonra oyunu ve bulunduğu klasörü seçin, succes yazısını gördükten sonra kapatın.
3- Yine oyun dosyasının bulunduğu klasörde FC 24’e gelip özellikler kısmından sertifikalara gelin ve sertifikaları yükleyin, aynı işlemleri aynı klasördeki ea anti cheat ve dll olan dosyalara da uygulayın.
4- Oyunu program files’daki bulunduğu klasörü üzerinden yönetici olarak, Windows 8 uyumluluk modunda çalıştırın.

Sorun çözülürse çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.

Hocam ilk 2 dediğiniz yaptım herhangi bir sonuç vermedi diğer 2'sinide deneyeceğim teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…