O Ozan8109 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 20 15 Aralık 2023 #1 RAM 16 GB Ekran kartı GEFORCE RTX 4060 8GB İşlemci I5 12450H Gerçekten sinir krizi geçirmek üzereyim. İlk başta oynadım fakat daha sonra aynı hatayı yine alıyorum. Gercekten ne yapacağım?
Gerçekten sinir krizi geçirmek üzereyim. İlk başta oynadım fakat daha sonra aynı hatayı yine alıyorum. Gercekten ne yapacağım?
raidertwor Picopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #2 Dosyaları doğruladın mı? Artı 0 Eksi
KS KS O Ozan8109 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 20 15 Aralık 2023 #3 sayamayacağın kadar fazla repairledim evet Artı 0 Eksi
raidertwor Picopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2023 #4 Ozan8109 dedi: Sayamayacağın kadar fazla repairledim. Evet. Genişletmek için tıkla... Ah şu Windows 11 tam bir oyun düşmanı. Temiz kurulum yapıp, driverları eksiksiz kur, güncelleme yap eksik bir şey kalmasın lütfen. Artı 0 Eksi
Ozan8109 dedi: Sayamayacağın kadar fazla repairledim. Evet. Genişletmek için tıkla... Ah şu Windows 11 tam bir oyun düşmanı. Temiz kurulum yapıp, driverları eksiksiz kur, güncelleme yap eksik bir şey kalmasın lütfen.
KS KS O Ozan8109 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 20 15 Aralık 2023 #5 Intel® Driver & Support Assistant This application provides driver and software updates for your Intel hardware. www.intel.com Bu siteden mi kontrol edicem? Artı 0 Eksi
Intel® Driver & Support Assistant This application provides driver and software updates for your Intel hardware. www.intel.com Bu siteden mi kontrol edicem?
raidertwor Picopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 115 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #6 Ozan8109 dedi: Intel® Driver & Support Assistant This application provides driver and software updates for your Intel hardware. www.intel.com Bu siteden mi kontrol edeceğim? Genişletmek için tıkla... Tek bir driver değil, işlemci chipset, ekran kartı driver vs. hepsi. Artı 0 Eksi
Ozan8109 dedi: Intel® Driver & Support Assistant This application provides driver and software updates for your Intel hardware. www.intel.com Bu siteden mi kontrol edeceğim? Genişletmek için tıkla... Tek bir driver değil, işlemci chipset, ekran kartı driver vs. hepsi.
D datfraq Femtopat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #7 dün sabah ekran kartını güncelledim ondan beridir bende de oyun açılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS O Ozan8109 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 20 16 Aralık 2023 #8 raidertwor dedi: Tek bir driver değil, işlemci chipset, ekran kartı driver vs. hepsi. Genişletmek için tıkla... laptopu yeni aldım da driverlar güncel diye biliyorum yine de kontrol ediyim teşekkürler Artı 0 Eksi
raidertwor dedi: Tek bir driver değil, işlemci chipset, ekran kartı driver vs. hepsi. Genişletmek için tıkla... laptopu yeni aldım da driverlar güncel diye biliyorum yine de kontrol ediyim teşekkürler
GSF CJ Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 716 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #9 Nasıl bir hata aldığınızı kendimiz seç beğen al yapıyoruz sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS O Ozan8109 Hectopat Katılım 28 Mart 2019 Mesajlar 20 16 Aralık 2023 #10 GSF CJ dedi: Nasıl bir hata aldığınızı kendimiz seç beğen al yapıyoruz sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar ana ekrana atma dışında bir hata almadığı için belirtme ihtiyacı duymadım herkes aynı şeyden muzdarip zaten. Artı 0 Eksi
GSF CJ dedi: Nasıl bir hata aldığınızı kendimiz seç beğen al yapıyoruz sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar ana ekrana atma dışında bir hata almadığı için belirtme ihtiyacı duymadım herkes aynı şeyden muzdarip zaten.