Aiakosxwz Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Ne yaptıysam açılmıyor her şeyi denedim yapabilen var mı?
Sypuina0 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 2.781 Çözümler 15 25 Eylül 2024 #2 Aiakosxwz dedi: Ne yaptıysam açılmıyor her şeyi denedim yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Açılmıyordan kasıt tam olarak nedir, oyunu oynaya basınca hiç açılmıyor mu, açılıp kapanıyor mu, vesaire vesaire. Artı 0 Eksi
Aiakosxwz dedi: Ne yaptıysam açılmıyor her şeyi denedim yapabilen var mı? Genişletmek için tıkla... Açılmıyordan kasıt tam olarak nedir, oyunu oynaya basınca hiç açılmıyor mu, açılıp kapanıyor mu, vesaire vesaire.
O onurself Femtopat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #3 fifa 23 fc 24 ve hatta bu seneki fc 25te ne yaptıysam oyun düzelmedi.Bu oyunu originden alıp ea uygulamasına geçirme fikri kimden çıktıysa uçağı düşssün.Sorunu da kaç senedir çözemedi. Aynı oyunu boyayıp her sene piyasaya sürmeyi bilir ancak bunlar. Artı 0 Eksi
fifa 23 fc 24 ve hatta bu seneki fc 25te ne yaptıysam oyun düzelmedi.Bu oyunu originden alıp ea uygulamasına geçirme fikri kimden çıktıysa uçağı düşssün.Sorunu da kaç senedir çözemedi. Aynı oyunu boyayıp her sene piyasaya sürmeyi bilir ancak bunlar.