EA FC 24 alınır mı?

Alonda4k

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben FC 24 oyunu almak istiyorum fakat Temmuz'da FC 25 çıkacakmış. FC 25 beklenir mi? Ya da Steam'den FC 24 alınca indirimle FC 25 alınıyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Alınmaz. UT’de şu sıraya kadar herkesin kadrosu çok güçlü ve sıralama kasılması zorlaştı. Diğer modlar FIFA 23’te dahi aynıydı. Çıkmasına az bir süre kalmışken yeni oyunu bekleyin, eğer illa alacaksanız da rezalet Epic’ten almayın.

Merhaba, ben FC 24 oyunu almak istiyorum fakat Temmuz'da FC 25 çıkacakmış. FC 25 beklenir mi? Ya da Steam'den FC 24 alınca indirimle FC 25 alınıyor mu? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende alacaktım ama yeni oyunu beklemek daha mantıklı. Çünkü Ultimate Team da kötü kartlar çıktı ve yeni oyun geldiğince otomatik güncellenmeyecek yeni oyunu bekleyip indirim de almak daha mantıklı.

Eylül de çıkacak ayrıca ben ea fc 24 ü fifa 23 ün içinden indirimli almıştım mesela ea fc 25 de de aynısı olur büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı