EA FC 24 anticheat hatası düzelmiyor

berko17

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ne yaparsam yapayım bu hatadan çıkamıyorum.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    257,7 KB · Görüntüleme: 515
Söylediklerini bir bir yaptım ama maalesef yine aynı hatayı veriyor

Ben düzeltemedim yardımcı olabilir misin?

bende de aynı sorun var yardımcı olabilir misin kral
ben sorunu eski işlemcimde windows güvenliği + uygulama ve tarayıcı denetimi + Exploit protuction ayarlarındaki varsayılanları değiştirerek çözmüştüm artık o hatayı almıyordum. fakat oyun bu sefer yine fc 24 splash ekranı kapandıktan sonra ea play a atıyordu oyuna girilemiyordu. Bir çok yöntem denedim aklınıza gelen gelmeyen. en sonunda oyun açabildim. benim şahsi düşüncem oyunun eski tip işlemcileri güncel bulmadığı ve bu tip işlemcilerde çalışmadığı . özellikle intel amd tarafında 1.nesil belki 2.nesil. işlemciler. ben xenon x3440 kullanıyordum(overclocklu) ekran kartım rx580 bu sistem de bu oyunu günlerce açamadım. taa ki ryzen 5 2600 işlemci aldım anakartı am4 ddr 4 destekli sisteme taşıdım oyunu indirdiğim gibi hiç bir ayar yapmadan giriş sağlayabildim. bir arkadaş daha vardı oda aynı benim gibi yorum yapmış 1. nesil işlemciler veya eski tip işlemcilerde oyun açılmıor diye. oda işlemcisini yükseltip açabilmilşti oyunu. bildiklerim bunlar. ( ben oyunu sadece ea play araclıgıyla oynuyorum)

Arkadaşlar ne yaparsam yapayım bu hatadan çıkamıyorum.
ben sorunu eski işlemcimde windows güvenliği + uygulama ve tarayıcı denetimi + Exploit protuction ayarlarındaki varsayılanları değiştirerek çözmüştüm artık o hatayı almıyordum. fakat oyun bu sefer yine fc 24 splash ekranı kapandıktan sonra ea play a atıyordu oyuna girilemiyordu. Bir çok yöntem denedim aklınıza gelen gelmeyen. en sonunda oyun açabildim. benim şahsi düşüncem oyunun eski tip işlemcileri güncel bulmadığı ve bu tip işlemcilerde çalışmadığı . özellikle intel amd tarafında 1.nesil belki 2.nesil. işlemciler. ben xenon x3440 kullanıyordum(overclocklu) ekran kartım rx580 bu sistem de bu oyunu günlerce açamadım. taa ki ryzen 5 2600 işlemci aldım anakartı am4 ddr 4 destekli sisteme taşıdım oyunu indirdiğim gibi hiç bir ayar yapmadan giriş sağlayabildim. bir arkadaş daha vardı oda aynı benim gibi yorum yapmış 1. nesil işlemciler veya eski tip işlemcilerde oyun açılmıor diye. oda işlemcisini yükseltip açabilmilşti oyunu. bildiklerim bunlar. ( ben oyunu sadece ea play araclıgıyla oynuyoru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…