RTX 3050 4GB AMD RYZEN 5 6600H 16GB RAM 1,5TB SSD sahibiyim. Laptop Lenovo IdeaPad 3 15ARH7. DLSS ve VSYNC kapalı iken yüksek ayarlarda oynayınca oyun içi bir sıkıntı yok fakat korner veya ara sahnelerde oyun çökecek duruma geliyor. Orta ayarlarda problem yok ne yapmalıyım?
Oyun çıktığı vakitten beri aylardır sorunlu, aynı sorunları defalarca yaşayıp her güncelleme geldiğinde bekledim adam gibi düzelttiler mi acaba şu oyunu diye, tek bir gelişme olmadı. Tavsiyem vaktinizi başka oyuna harcayın şu dandik oyun için vakit kaybetmeyin, cilala parlat tekniğiyle her sene çıkarıyorlar zaten.
Oyun çıktığı vakitten beri aylardır sorunlu, aynı sorunları defalarca yaşayıp her güncelleme geldiğinde bekledim adam gibi düzelttiler mi acaba şu oyunu diye, tek bir gelişme olmadı. Tavsiyem vaktinizi başka oyuna harcayın şu dandik oyun için vakit kaybetmeyin, cilala parlat tekniğiyle her sene çıkarıyorlar zaten.
Maalesef yok hocam, çözümü var diyen de muhtemelen görüntü ayarlarını düşüğe çek gibisinden çözümler önerecektir fakat ben bir işe yaradığını görmedim, saatlerimi harcadım siz boş yere harcamayın, üzgünüm.
oyun çıktığından beri ara sahnelerde, geçişlerde rezaletti, dün bir güncelleme indi, ondan sonra maç içinde de rezalet bir hale geldi. eskiden sabit 60 alırdım gene, şimdi sürekli 40-60 arası gidip geliyor, takılarak oynanıyor. tekel diye bu kadar da yapılmaz