R Raijin59 Yoctopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #1 PS 4 koluyla EA FC 24 attıktan sonra tekrardan klavyeye geçince ayar kaydetmiyor ve futbolcular koşmuyor. Koşma tuşunu kaydetmiyor ve bazen şut ve havadan pas tuşları yer değiştiriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
PS 4 koluyla EA FC 24 attıktan sonra tekrardan klavyeye geçince ayar kaydetmiyor ve futbolcular koşmuyor. Koşma tuşunu kaydetmiyor ve bazen şut ve havadan pas tuşları yer değiştiriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Ardaks75 Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #2 Hocam hangi uygulama uzerinden oynuyosunuz oyunu ? Artı 0 Eksi
KS KS R Raijin59 Yoctopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #3 Ardaks75 dedi: Hocam hangi uygulama uzerinden oynuyosunuz oyunu ? Genişletmek için tıkla... EA play den aldım pc üzerinden oynuyorum Artı 0 Eksi
Ardaks75 dedi: Hocam hangi uygulama uzerinden oynuyosunuz oyunu ? Genişletmek için tıkla... EA play den aldım pc üzerinden oynuyorum