thepoli Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #1 Nasıl düzeltebilirim? Aradım ama bulamadım.
Yağız Efee Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #11 thepoli dedi: Eki Görüntüle 2291155 Böyle bir yazı yazdı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirin büyük ihtimalle sorun düzelir. Artı 0 Eksi
thepoli dedi: Eki Görüntüle 2291155 Böyle bir yazı yazdı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır indirin büyük ihtimalle sorun düzelir.
KS KS thepoli Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #12 Yağız Efee dedi: Tamamdır indirin büyük ihtimalle sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözülmedi. Pes ettim açıkçası. Uğraşlarınız için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Yağız Efee dedi: Tamamdır indirin büyük ihtimalle sorun düzelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam çözülmedi. Pes ettim açıkçası. Uğraşlarınız için teşekkür ederim
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #13 thepoli dedi: Yok hocam çözülmedi. Pes ettim açıkçası. Uğraşlarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden yerel dosyalara göz atın tuşuna basın demek istemiş arkadaşlar. Kütüphaneden oyuna gelip yandaki ayarlar logolu kısımdan yapacaksınız. Artı 0 Eksi
thepoli dedi: Yok hocam çözülmedi. Pes ettim açıkçası. Uğraşlarınız için teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden yerel dosyalara göz atın tuşuna basın demek istemiş arkadaşlar. Kütüphaneden oyuna gelip yandaki ayarlar logolu kısımdan yapacaksınız.
KS KS thepoli Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #14 deniz.10 dedi: Steam üzerinden yerel dosyalara göz atın tuşuna basın demek istemiş arkadaşlar. Kütüphaneden oyuna gelip yandaki ayarlar logolu kısımdan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrularken onu da gördüm denedim ilk ekran görüntüsündeki yere attı beni tekrar. Artı 0 Eksi
deniz.10 dedi: Steam üzerinden yerel dosyalara göz atın tuşuna basın demek istemiş arkadaşlar. Kütüphaneden oyuna gelip yandaki ayarlar logolu kısımdan yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Dosyaları doğrularken onu da gördüm denedim ilk ekran görüntüsündeki yere attı beni tekrar.