Çözüldü EA FC 24 bu oyun bu yazılımla kullanılamaz hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sherlocks

Centipat
Daha fazla  
2 gundur FIFA24'yı actıgımda boyle bır sorunla karsılasıyorum. Cozumlerde hep Daemon Tools uzerıne oluyor ama garıp olanı bende Daemon Tools yok. Yardım eder mısınız?

Çözüm
Tamam dostum işte bir yerde kalıntılar kalmış ki bunu yapıyor. Daemon Tools'u yükle sonra Revo ile kaldır.

Tarama modunu Advanced modunda yap çıkan her şeyi sil ve yeniden başlat PC'yi sorunun çözülür.

Yaptım hocam ındırdım avcı moduyla sildim bunun oncesınde EA antıchatı kaldırıp gerı ındırmıstım bundan da once Steam'den oyunun dosyalarını dogrulamıstım ama sonuç aynı gercekten cıldıracagım.

2 gundur EA FC 24'yı actıgımda boyle bır sorunla karsılasıyorum. Cozumlerde hep Daemon Tools uzerıne oluyor ama garıp olanı bende Daemon Tools yok. Yardım eder mısınız?

Eki Görüntüle 2560870

DriverStoreExplorer.v0.12.110.zip bunu ındırıp discsoft yazdım ve cıkan dsoyaları sildim duzeldı boyle cozdum.

Tamam dostum işte bir yerde kalıntılar kalmış ki bunu yapıyor. daemon toolsu yükle sonra revo ile kaldır

tarama modunu advanced modunda yap çıkan herşeyi sil ve yeniden başlat pcyi sorunun çözülür

Tamam dostum işte bir yerde kalıntılar kalmış ki bunu yapıyor. Daemon Tools'u yükle sonra Revo ile kaldır.

Tarama modunu Advanced modunda yap çıkan her şeyi sil ve yeniden başlat PC'yi sorunun çözülür.

Yaptım hocam ındırdım avcı moduyla sildim bunun oncesınde EA antıchatı kaldırıp gerı ındırmıstım bundan da once Steam'den oyunun dosyalarını dogrulamıstım ama sonuç aynı gercekten cıldıracagım.

2 gundur EA FC 24'yı actıgımda boyle bır sorunla karsılasıyorum. Cozumlerde hep Daemon Tools uzerıne oluyor ama garıp olanı bende Daemon Tools yok. Yardım eder mısınız?

Eki Görüntüle 2560870

DriverStoreExplorer.v0.12.110.zip bunu ındırıp discsoft yazdım ve cıkan dsoyaları sildim duzeldı boyle cozdum.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…