C Cazy000 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #1 Kablolu PS3 kolu vardı PC de oynamak istemiştim ama EA algılamadı. X360CE yükleyip yapmaya çalıştım olmadı. Şimdi de çakma PS4 kolu aldım bu kol ile kablosuz bir şekilde oynanabilir mi?
Kablolu PS3 kolu vardı PC de oynamak istemiştim ama EA algılamadı. X360CE yükleyip yapmaya çalıştım olmadı. Şimdi de çakma PS4 kolu aldım bu kol ile kablosuz bir şekilde oynanabilir mi?
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Oynanır hocam kol kalitesi sizi tatmin ediyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum.
C Cazy000 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #3 Cazibe dedi: Oynanır hocam kol kalitesi sizi tatmin ediyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kol aynısı gibi bütün oyunları sorunsuz oynuyor
Cazibe dedi: Oynanır hocam kol kalitesi sizi tatmin ediyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Kol aynısı gibi bütün oyunları sorunsuz oynuyor
Cazibe Decapat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 230 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Cazy000 dedi: Kol aynısı gibi bütün oyunları sorunsuz oynuyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz o zaman hocam desteklememe gibi sorun olmaz yani.
Cazy000 dedi: Kol aynısı gibi bütün oyunları sorunsuz oynuyor. Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz o zaman hocam desteklememe gibi sorun olmaz yani.
C Cazy000 Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #5 Cazibe dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz o zaman hocam desteklememe gibi sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Eyvallah
Cazibe dedi: Hiçbir sıkıntı olmaz o zaman hocam desteklememe gibi sorun olmaz yani. Genişletmek için tıkla... Eyvallah