EA FC 24 crash veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

telmanbudagov

Femtopat
Daha fazla  
Selam. PC'ye EA Play Pro'dan FC 24 aldım. Oyuna giriyorum ya animasyon yerinde ya da Ultimate Team kadro güncellemesinde sürekli hatası crash yiyorum. Sistemim GTX 1650, Core i5 9400F, 16 RAM. Bu oyun sorunu mudur yoksa benden mi kaynaklı yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
fifalar çok hızlı çıktığı için öyle hatalar oluyo bende fifa23 de öyle çok sıkıntı çekmiştim sonradan fixlediler

FIFA23'ün sonlarına doğru aynı sorun bende de başladı. Şu an aynısı FC24'de de var.
Maçta olsun menüde olsun fark etmiyor belirli bir süreside yok bir anda oyun kapanıyor hiçbir hata hiç bir şey yok. Windows 11'den dolayı mı bilmiyorum artık soğudum gerçekten.

Yok hocam sorun Windows kaynaklı değil ben Windows 10 kullanıyorum hala maçın ortasında falan hata vermeden kapanıyor. Erken erişim açıldığından beri sorun devam ediyor çok sinir bozucu.

Yok hocam sorun Windows kaynaklı değil ben Windows 10 kullanıyorum hala maçın ortasında falan hata vermeden kapanıyor. Erken erişim açıldığından beri sorun devam ediyor çok sinir bozucu.
Arkadaşlar ben de devreye animasyon girince bu sorun oluyor. Menüde veya akan oyunda sorun yok ama ne zaman gol sevinci veya korner, penaltı gibi animasyonlar girse DirectX function GetDeviceRemovedReason hatasını alıyorum.

Ayrıca akan oyunda fpsim 90-100 civarlarında ve vram kullanımım yüzde 70-80'lerde ancak bahsettiğim animasyonlar ekrana geldiğinde fps 8-9'a düşüp vram kullanımım 99'lara kadar çıkıyor.

Bi çözüm bulabildiniz mi? Siz de bu tarz bir hata mı alıyorsunuz?

Bende Online modlara geçince atıyor fakat ara sahnelerde FPS düşüşü ben de yaşıyorum.

Bende Online modlara geçince atıyor fakat ara sahnelerde FPS düşüşü ben de yaşıyorum.
Ben şu ayarlardan telli saç özelliğini kapattım sorun düzeldi. Baya bi aradım sanırım tek çözüm bu. Ea’in umursamadığını söylemiş yabancılar.

Ben şu ayarlardan telli saç özelliğini kapattım sorun düzeldi. Bayağı bir aradım sanırım tek çözüm bu. EA'in umursamadığını söylemiş yabancılar.

Vallahi ben de gram umursadıklarını düşünmüyorum o kadar crash yedimki cezalardan dolayı 1 maçta 200 300 coin geliyor şimdi dediğini de deneyeceğim durumu belirtirim.

Ben şu ayarlardan telli saç özelliğini kapattım sorun düzeldi. Bayağı bir aradım sanırım tek çözüm bu. EA'in umursamadığını söylemiş yabancılar.

Hocam maalesef bu da işe yaramadı bende. Oyun hala çöküyor.

Son düzenleme:
Sistemden kaynaklı bir şey olmadığı kesin gibi bir şey maalesef ya. Ayarlardaki çoğu şeyi aç kapa yapın deneyin bir de istersen,z. Ben de fps limiti yok ve grafik kalitesi otomatikde.

Hocam maalesef aynı sorun bende yine baş gösterdi. Eski driverlar kuruluydu ve sorun yoktu. Yeni driverları yükledim yine aynı sorunlar başladı artık delireceğim ya. Bide fut draft maçı gitti.

Ben de rahat 10 20 maçtan düşmüşümdür şu ana kadar ve ne yaparsam yapayım hala sorun aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…